Livet er en fest,  Min stil,  On the go,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Ugen der gik

Det ville være patetisk at starte et indlæg på akkurat samme måde som det foregående, men hey … Det er min virkelig lige i øjeblikket. Dagene går bare ud i et og når jeg lander på sofaen sent sent om aftenen, så tænker min hjerne ikke på blogindlæg. Så tænker jeg på at lytte til rar musik, snakke med venner og veninder på messenger og drikke dagens kop alt-for-mange kaffe. 

  
Ikke desto mindre så nyder jeg at samle op på ugen på den her måde og det skal naturligvis ikke være det eneste på bloggen, men ind til tiden igen er lidt på min side så må det være sådan. Black Swan kører jo stadig for fuld hammer derudaf og oveni det, har der været en syg lillemand herhjemme som måtte en tur til vagtlægen fredag. Han er ok … Bare frygtelig snottet. 

I løbet af ugen, har jeg haft mine nye jeans på (fra Black Swan), masser af lune tern, kropsnære kjoler (har endelig fået smidt de 4 kg som var røget på igen) og blonder. Krydret med mine stiletter fra Clarks og sneaks fra Nike, har det mere eller mindre været tøjet i løbet af ugen. Derudover, er mit hår endelig blevet så langt igen at det er værd at krølle, så har eksperimenteret med krølle-making med min nye ghd platinum styler, som er så meget nemmere at lave krøller med end noget andet jeg har prøvet. Måske jeg skulle lave en lille video. Den er desuden så smuk. Hvid, sort og chrome. Glatter håret i en bevægelse. Den er bare god. Mine smykker har primært været mit nye ur fra Triwa sat sammen med de super smukke bangles fra Pandora. 

Læs også:  Må I alle ...

Har også testet smuk olie til huden. Annemarie Börlind laver denne smukke olie med en lille smule shimmer i og som trænger lynhurtigt ind i huden. Silkeblød med lidt shine er resultatet og jeg er vild med den. Vil prøve at bruge den hele den kommende uge for at se hvordan den er på den lange bane, men det lover godt. Sanex er også kommet med en håndcreme til den sarteste hud og den lover resultater med det samme. Den er god, dufter godt og så får man de blødeste poter af den. Glæder mig også til at teste den mere. 

Arbejdsugen bød på både tur til Køge Strand og fine blomster. Om en uge tager vi på lejrskole til Jylland og jeg er sikker på det bliver en fest. Glæder mig helt vildt og håber vejret er bare nogenlunde med os. Hvad siger vejrprofeterne mon?

Hvad med jer – er I tilfredse med ugen der gik? 🙂

One Comment

%d bloggers like this: