Skønhed

Opfølgning på anmeldelse af Braun epilator

Da jeg, for snart noget tid siden, lavede en anmeldelse af Brauns silk-épil epilator, spurgte I, om ikke jeg kunne sige lidt om den igen, når jeg havde haft brugt den nogle gange. Nu har den været i brug 4 gange.
I instruktionen stod der, at man ville få det bedste resultat, hvis man epilerede én gang om ugen de første 3-4 uger. Det har jeg ikke haft brug for, men jeg tror også at det afhænger af, hvor meget man har der skal fjernes.
Fordelene ved den er klart det kombinerede skraber- og epileringshoved, for selv om den tager godt fat den der epileringsbandit, så er der stadig nogle små hår, som skraberen så tager. Jeg er bestemt ikke skuffet over den – men jeg synes den virker bedst under rindende vand….i hvert fald i forhold til smerte. Jeg synes det gør mindre nas på den måde. Det kan stadig mærkes, men i og med der slet ikke er så mange hår der skal hives ud, så er det altså til at overleve.
SÅ…jeg har tænkt mig at fortsætte med at bruge den – synes det er rart at være sluppet for at skulle skrabe ben så ofte; det kan jeg i øvrigt også mærke at min hud er gladere for.
Hvis I skulle sidde med spørgsmål til den, så smider I bare en kommentar 🙂


Hav en skøn søndag – jeg var internetløs i går…..det er drønirriterende når det sker, men heldigvis er jeg i gang med en vildt god bog, så jeg sad bare på terrassen og sugede lidt farve til mig samtidig 🙂

Læs også:  Guide til de 4 bedste foundations og en matterende base; en ærlig anmeldelse

24 Comments

 • Pernille

  ihh det lyder godt, lige sådan en jeg har brug for. Ved du hvad prisen er?
  Tak for den fine anmeldelse og en ellers super blog, som jeg trofast følger :o) Go søndag..

  • Malsen

   Kig efter den, når den er på tilbud….fuld pris er vist 1700,- men Elgiganten havde den på et tidspunkt til 899,-
   Tak for dine søde ord 🙂 God søndag til dig også!

  • Malsen

   Præcis! Og det slipper du altså for med sådan en her…..jeg har ikke brugt en almindelig skraber på benene i over en måned og det kan altså mærkes på huden også. 🙂

  • Malsen

   Det gør min også indimellem, men så er det fordi jeg ikke er påpasselig med vinklen jeg sætter den ned på benet i. Hvis den bliver for skrå, så niver den også på mig…..

 • Maria - Garderobeskabet

  Den lyder da ok den der epi-fætter.

  Hader, når internettet ikke vil, som jeg vil. Det sker heldigvis sjældent. Til gengæld er min Mac ved at gå død (noget med en løs forbindelse til skærmen, der hele tiden går i sort) og sidder derfor på min vintage Dell-computer og prøver at huske, hvordan man nu bruger sådan en.

  Lyder forøvrigt hyggeligt med god bog. Er det den der Follett-bog, du snakkede om?

  • Malsen

   åh nej, ikke godt med din Mac, Maria! 🙁
   Jeps – det er Giganternes fald, som jeg er ved at pløje mig igennem…..gal, den er god! 🙂

 • echos

  Jeg håber også at jeg kan finde den til en god pris her i udsalgsperioden 🙂 Orker ikke at skrabe mere!

 • Patricia

  Jeg vil rigtig gerne have sådan en. Men den er godt nok dyr, når den ikke er på tilbud! Jeg venter utålmodigt på, at de sætter den ned :p

  • Malsen

   Ja, den er ret dyr til normalpris – jeg håber den bliver sat ned, så du kan få den til en god pris! 🙂

  • Malsen

   Tak 🙂
   God pris du har fundet!

   Uj, er du sikker på at du vil det? Altså med under armene….tror altså det gør virkelig naller.

   • Berit

    Altså, nu har den været i brug for et par dage siden… vil sige at det ikke var bare lige at køre i et strøg på benene. Jeg er vant til at køre i små ryk med min gamle silk’epil – i hvert fald når jeg ikke har holdt det ved lige – og det var jeg også nødt til denne gang.
    Under armene brugte jeg det hoved til følsomme områder, og kørte også i små ryk… lidt naller gjorde det vel nok… men som du selv skriver så hjælper det rindende vand… og næste gang plejer det at være bedre!

    • Malsen

     Synes godt nok du er sej og tror du har en noget højere smertetærskel end mig 🙂 Kan slet ikke få mig selv til at prøve under armene! 😀

 • Mette

  Hej, bruger du stadig din epilator? for har nogle spørgsmål som jeg rigtig gerne vil have besvaret:)

  1) får man indgroede hår af det? altså jeg har prøvet at vokse mine ben og fik ingen indgroede hår, er der så ikke nogle change for at få det ved epilering?:)

  2) høre der også en “lady shaver” med?

  3) Epilerede du dine ben 1 gang hver uge i den første måned som de siger man skal? og vokser alle hårene ud på samme tid så man kun skal gøre det ca. hver 3-4 uge? for kan ikke se at de skulle komme ud alle sammen på samme tid (efter den første måned)

  4) Bruger du barberskum eller noget lignende? for ryger det ikke af, hvis man gør det under rindende vand?

 • Maria

  Hej 🙂
  Overvejer virkelig at købe sådan et, men det med skraberen, ved du om man skal skifte den? og hver tit? da den trods alt koster 100 kr for en ny hætte i imerco, og hvis man skal som en skrabere skifte hver 5. gang man har brugt den, så kommer det til at være dyrt 🙂

  Med Venlig Hilsen
  Maria Do

  • Malsen

   Hej 🙂
   Jeg har brugt min 10+ gange nu og jeg synes måske at jeg gerne vil skifte det snart…men det kan godt holde et par ture mere 🙂