Venindedate på 8-tallet

Det er sjældent at så mange fine ting kombineres. Dejligt selskab, gode snacks, lækker kaffe, smuk udsigt, mulighed for outfitfoto og fine grin – ikke mindst da vi forsøgte os med selfies både i lamperne men også ude. Sikke en fantastisk lørdag det var 🙂

  
   

   
Jeg tilbragte det meste af eftermiddagen og lidt af aftenen også sammen med Amira. Vi ses jo af og til i forbindelse med vores job som konsulenter for Black Swan, men vi forsøger også at ses uden at det handler om tøj. Det er altid mega hyggeligt og timerne flyver. I lørdags besøgte vi 8-tallet i Ørestad, hvor vi hang ud i flere timer … Faktisk lige ind til solen gik ned over Kastrup. Ret fint med den orange himmel og skyggerne af fly der lettede og landede. 

Outfittet var først og fremmest comfy. Jeg knuselsker min GIO-kjole fra Black Swan. Den er i blød blød uld og er vanvittig behagelig at have på. Jeg styler den som regel med en lang cardigan og fodtøj med lidt hæl. Min er den sorte/ grå variant og jeg overvejer om ikke også at jeg skal have den grønne. Hvad synes I? 🙂

(Jeg kan fikse GIO til dig, hvis det er … Bare skriv)

This entry was posted in Dagens / Today's, Hverdagsglimt, Inspiration, My looks, On the go, Visit Denmark and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Venindedate på 8-tallet

  1. Ann says:

    Skønt sæt du ser fantastisk ud… OG den cardigan er ubetinget et hit, elsker min… tak for det tip 🙂
    Kjolen er virkelig flot, grøn det er ikke lige mig 😉
    Dejligt at du er mere tilbage igen, jeg har savnet dine indlæg!!!

  2. Lise says:

    Den cafe er så hyggelig. De har mega god brunch. Det er bare et ret fint lidt skjult sted 🙂

Comments are closed.