Til High tea på D’Angleterre med LV

      

Årh det har været en dejlig dag! Først på kanalrundfart med mine nye elever, derefter på super hyggeligt besøg hos pigerne i Starklint PR som gav kaffe og ly for regnen – tak ❤️ Derefter direkte på D’Angleterre, hvor Louis Vuitton havde inviteret på High Tea med et overflødighedshorn af kager og sandwiches. Jeg havde inviteret min mor med … Det var for længe siden vi havde haft lidt mor og datter tid. Så hyggeligt. 

Jeg havde et temmelig enkelt outfit på bestående af min nye blonde tee fra Gestuz, som jeg skrev om her, i kombinere med sort skater skirt fra BLACK SWAN. Selvfølgelig LV accessories – halskæde og taske. 

På vej hjem opdagede jeg dog at by Malene Birger har en outlet shop på Købmagergade! Alt er minus 70%! Jeg købte nogle vildt gode ting som jeg glæder mig helt vildt til at vise jer 🙂 kan anbefales at besøge shoppen … Også lidt farligt

This entry was posted in Louis Vuitton, Luxury, New buys, On the go, Sale and tagged , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Til High tea på D’Angleterre med LV

 1. Det lyder som en fantatisk dag 🙂

 2. Wow, Wow, Wow og Wow!!! Bliver da helt misundelig, når jeg ser de billeder. Ser da intet mindre end fantastisk ud!

  Ja, generelt lyder det til, at din dag har været mega skøn. Lucky you!

  Min dag har været total tarvelig sammenlignet med din. Suk 😉

  Knus Anne

 3. rijaH says:

  Det ser virkelig lækkert ud 😀 GID man var en LV nut ligesom dig 😉 (eller havde råd til :P)

 4. Birthe says:

  Så smukt et syn!
  Er tasken ikke ny?
  B

 5. Bolize says:

  Ja, det var vel nok en skøn eftermiddag på d’Angleterre ♥ – maven “strutter endnu” 😀

Comments are closed.