Skønhed

Man er vel fra firserne …. teenage-minder

Jeg besøgte det nye AMAZE (pr-bureau for rigtig mange beauty-mærker) for lidt tid siden og mit lille firser-hjerte sprang et slag over, da jeg opdagede ikke mindre end to super-cool mærker fra mine yngste og unge år. De var så fine, at jeg var nødt til at tage billede af dem og dele med jer.

11084436_10153183250658633_379791865_n
Kappa! Åh jamen, altså … hvor skal jeg begynde. I min klasse i folkeren gjorde vi det i BALL, Lacoste og Kappa. Primært. BALL var bubblegumsfarvede sweatshirts, som man elskede. Min var lyseblå med hvid og lyserød skrift. Lacoste kræver nok ingen nærmere introduktion, men jeg kan sige så meget, at der boede en på hjørnet, hvis far rejste meget og han havde en fidus til at skaffe de der grønne diller, som man så kunne påsy/ påstryge sine almindelige polo’er i håbet om, at ingen så de klodsede sting eller at dillen faktisk vendte den forkerte vej. Jeg opgav personligt og havde egentlig heller ikke rigtig figur til de der polo’er faktisk. Min BALL-trøje var bedre til at skjule den kvabsede teenagekrop.
Sidst men ikke mindst. Kappa! Åh …. hvilke minder. Skoene. Og bukserne. og sweatshirts der var alt for store med gigantiske logoer på maven. Det var skønt og jeg elskede mine hvide sneaks med logoet på siden og blå såler. Der var Kappa-folket, Converse-folket og NIKE-folket. På det tidspunkt.
Så, gensynet med det lyserøde Kappa-logo på deodoranten gik lige i teenage-årene. Nå ja og så elsker jeg jo lyserødt, så den fine emballage gjorde da ikke noget skidt for den deo i hvert fald. Jeg var ikke klar over, at mærket var begyndt at lave produkter. Der kan man bare se. Og så ovenikøbet parabenefrit og det hele.

Læs også:  5 skønhedsfavoritter lige nu

gulf deodorant

Med produkt nummer to, er vi nødt til at rejse endnu længere tilbage i tiden. Til klistermærkeårene. Bytte-bytte. Du får min den store, men så skal jeg have 3 af dine små … og mindst ét af de sjældne. Kan nogen mon huske det? 🙂 I så fald, kan I sikkert også huske, at nogle klistermærker var mere “værd” end andre? I mit hood, var de runde klistermærker fra Gulf (benzintank) top notch! De var svære at få fat i og specielt i den rigtige tykkelse og størrelse. Jeg havde en “kontakt” til Gulf via min far, som kender gud og hvermand, så jeg var temmelig populær at bytte klistermærker med. Faktisk fandt jeg min dealer-mappe for ikke så mange år siden og sørme så … på forsiden sad et kæmpe klistermærke fra Gulf. Så stort, at der ikke fandtes klistermærker nok i verden til at bytte det med og derfor var det placeret på forsiden af mappen. Statement. Ha ha 😀

Elsker når ting i nutiden får ben at gå på ned ad memory lane …. tid er en spøjs størrelse. Men når alt kommer til alt, så er de så fine de der Gulf-deo’er (til mænd) at jeg faktisk kunne finde på at have dem stående som retro-pynt. I må godt synes jeg er underlig, men helt ærligt .. de er da lidt cool? 🙂

Hvilke mærke husker I bedst fra jeres “sprødeste” år?

4 Comments

  • Christinna C

    Det er altid morsomt med den slags “deja-vu”.
    Jeg er lige en slat år yngre år dig, men ikke desto mindre var det morsomt at høre lidt historier fra dine yngre år.

  • Lovisen

    Åh hvor sjovt…. ER ret sikker på at jeg har haft præcis den samme Ball bluse, det var faktisk den jeg havde på til min blå mandag. Meget piget HA HA HA.
    Krokodillen var også det helt store, og hos os var Sailorsko og meget moderne 🙂

%d bloggers like this: