Mine julegaveønsker til mig selv og mit hjem

Jeg har endelig fået klargjort min ønskeliste i collageform – både min mand og min øvrige familie har efterhånden afkrævet den længe, men ja … tid, du ved 😉
I år ønsker jeg mig kun få ting decideret til mig selv. Jeg har en del flere boligønsker (og egentlig også flere end disse), men det er tingene på collagen som jeg ønsker mig allermest. Derudover, er gavekort osv. altid dejlige at få om ikke andet så for at spæde til nogle af tingene.

Ønskeseddel til jul

Til mig selv kan det koges ned til de smukke grønne Acne Pistols i ruskind, et par lækre varme og ikke mindst søde indesko (disse er fra Ilse Jacobsen), samt alle fjerøreringene fra Line & Jo. Ønsker mig også en Louis Vuitton taske, men da jeg ved, at det er helt uden for budget, så vil jeg hellere vise jer den i et andet indlæg, da det vist er mine egne løn- og opsparingskroner der primært kommer til at gå til den 🙂

Der er, som sagt flere ønsker til boligen. Vi mangler virkelig et lækkert tæppe til sofahyggen og jeg har kastet min kærlighed på dette fra Ferm Living. Fra samme mærke ønsker vi os også en ny vasketøjskurv i sort og hvid. Virkelig cool! Hvis vi bliver i badeværelset, så mangler vi virkelig også en ny pedalspand, men jeg har ind til nu været lidt for nærig til at smide en masse kr. efter en Vipp mat sort, som egentlig er den jeg allerbedst kunne tænke mig.

Deudover, har jeg kastet min kærlighed på de smukke 3-d Point of View stager fra Menu til at hænge på væggen – vil gerne have to eller tre sorte i entréen.  Og gad rigtig godt at den røgfarvede mellemstørrelse Lyngbyvase skulle stå på mit spisebord, når nu min kalenderanretning ikke længere skal være der 😀 Pretty pleeeease!
Elkedlen fra Eva Solo er lidt et “nødvendighedsønske”, for den gamle stod af for et par dage siden, så den krydser jeg virkelig fingre for, at en venlig julemand parkerer under træet. Den er ovenikøbet så pæn jo!

Sidst men ikke mindst, så har jeg en svaghed for snekugler og da Lucky Boy Sunday lancerede den yndige romantiske udgave her, har jeg ønsket mig den lige siden. Den ville være det fineste af det fine sammen med Lyngbyvasen på spisebordet. Ikke sikker på min mand er enig, men altså …. han ser den nok ikke 😀

Hvad ønsker I jer? 🙂

Adlinks i indlægget

This entry was posted in Ingen kategori, Inspiration, wishlist and tagged , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Mine julegaveønsker til mig selv og mit hjem

 1. Sascha says:

  Lækre ønsker. Jeg er ret vild med både Lyngbyvasen og Ferm tæppet.

  Jeg har ønsket mig denne Mulberry sag 🙂 Jeg tænker at den vil være god til mine kommende ture med barnevognen
  http://www.mulberry.com/shop/gifts/beautiful-brights/blossom-pochette-with-strap-sea-blue-calf-nappa

  Og så infinity pandora armbånd som dit
  Og lidt bolig og baby ønsker

  • Malsen says:

   Uha, den håber jeg du får! 🙂 Krydser fingre …. Jeg var en smut i LV i dag og ups …. 😀

   • Sascha says:

    Uhh lad os se!
    Jeg har faktisk også ønsket mig en af de nye mini pochetter med trunk print

 2. Jeg er vild med tæppet og kurven. Har længe ledt efter en ny vasketøjskurv og du har ret i denne her vil pifte badeværelset en del op. Men der er ikke låg på er der? Tænker også den kunne pynte i stuen som opbevaring til legetøj 🙂

  • Malsen says:

   Jeg tænker også den er cool som legetøjskurv i stuen … det havde jeg faktisk også forestillet mig den kunne bruges som alternativt 🙂

 3. Rigtig fine ønsker 🙂 Jeg ønsker mig også de fine smykker, de er så meget mig.
  /Camilla

 4. Bolize says:

  Gode ønsker … nu må vi jo så vente og se ;-))) ♥

 5. StyleStories says:

  Jeg har tæppet, og det er superfint. Dog synes jeg det er lige tyndt nok, så mit ligger mest til pynt, og så bruger jeg et tykkere (men grimmere) fleecetæppe til at have over mig 🙂 Rigtig fine ønsker 🙂

  • Malsen says:

   Det er da måske en god ide at have et ekstra lidt tykkere …. men jeg er egentlig ikke så kuldskær – det er mere til hygge 🙂

 6. Christina says:

  Sikke nogle gode ønsker, flere af dem, de står også min ønskeseddel, som støvler og Lyngbyvasen – dog måtte min gerne være hvid.

  • Malsen says:

   Den hvide er også pæn, men jeg har allerede en lille og synes det kunne være fint med et mix 🙂

 7. Anita says:

  Vi har totalt samme smag Malene, håber at noget af overstående finder vej under træet.

  Tak for i går i øvrigt, det var super hyggeligt 🙂

 8. Uh… Jeg tror da bestemt også de grønne ACNE boots skal på min ønskeliste. Hvor er de lækre! 🙂

  Knus Anne

Comments are closed.