Skønhed

Tester Yves Rocher makeup

Yves rocher makeup test

Vernis Brillance neglelak i farven 104 Framboise // Rouge Brillance Vegetale i farven 41 Iris Mauve // Duo Poudre Soleil 02 Hale mat // Stylo Rayonnant Jeunesse 02 // Crayon Sourcil øjenbrynsblyant i farven 03 Châtain // Mono Poudre Couleur intense i farven 73 Bronze (men den er altså grøn …)

Det er altid både spændende og hyggeligt at teste makeup og det er der for mit vedkommende to gode grunde til. Den ene er, at man får prøvet strukturer og kvaliteter af, som man måske ikke selv har i sin makeup-pung og den anden er, at andres farvevalg for en, kan shake ens comfort zone lidt.
Jeg blev af samme årsag lidt overrasket over den (mørke)grønne øjenskygge, som Yves Rocher havde valgt ud i min testpakke. Jeg er normalt meget konservativ med øjenskygge og har stort set aldrig andet end brune nuancer på, men den er pæn! Virkelig pæn og tonet lidt ud med lysere skygger, kunne jeg sagtens finde på at bruge den i et festlook. Den er i hvert fald rigtig fint pigmenteret og drysser ikke, hvilket er så irriterende især med mørkere skygger. Blev også positivt overrasket over øjenbrynsblyanten, som egentlig er lys i farven, men helt rigtig når den kommer på … så har den mere dybde.
Har brugt solpudderen som blush og concealeren under øjnene, samt til at lysne lidt øverst under de yderste del af brynene. Det åbner øjnene lidt op, synes jeg, hvilket tit er et “go” senere på dagen. Sluttede Yves Rocher looket af med en semi-transparent læbestift, som er varm rosa og faktisk en farve jeg nemt kan bruge til hverdag. Nem at arbejde med og smager ikke af noget.

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

Det allerbedste i testpakken var den hindbærrøde neglelak, som er varm og helt vildt smuk! Den er virkelig nem at lægge på og krævede egentlig kun ét lag, men jeg lagde et ekstra for at beskytte den lidt og forstærke holdbarheden. DEN bliver jeg vild med at tage på igen og igen.

Du kan også ansøge om at blive testperson, hvis du har en blog! Så er det bare med at melde sig på HER, for Yves Rocher søger lige nu! 🙂

 

I samarbejde med Yves Rocher

9 Comments

  • beth.log

    Nøj hvor ser du knald godt ud Malsen! Særligt øjenbrynene og læberne er jeg helt vildt med 🙂
    Og tak for tip om Yves Rocher blogger tester, det vil jeg bestemt ansøge om, selvom min blog nok ikke er stor nok enndu 😉

    • Marlene Donduran

      Mange tak – synes godt nok øjenbrynene er lidt voldsomme, men det kan være jeg bare skal vænne mig til det 😀
      Ansøg endelig … man kan jo højst få et nej.

  • Lene B.

    WAU, sikke nogle skønne billeder af dig Malsen. :0)

    har lige prøvet at ansøge, så det er da spændende om jeg
    ryger igennem nåleøjet. :0))

    jeg er også meget konservativ hvad angår toner og bruger
    meget de varme nuancer, men det er nok meget sundt, at
    komme ud af sin komfortzone. Ligesom med dit hår, og det
    er virkelig blevet så pænt til dig. GO’ Lørdag Malsen.

    smil Lene .0)
    http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

    • Marlene Donduran

      Mange tak 🙂
      Spændende! Så vil jeg da krydse fingre for dig. Det er nemlig meget fint en gang imellem at blive udfordret lidt 🙂

      KH

  • Nille

    Du har altså sådan en flot hud. Kan huske du på et tidspunkt fortalte om nogle behandlinger du får – hvilken hudplejeklinik går du på, og hvilke behandlinger får du? Har du prøvet botox/restylane? Overvejer selv både at få en frugtsyrepeeling og botox/restylane, og vil gerne høre evt.erfaringer fra dig. Tak og god ferie!

    • Malsen

      Hej Nille
      Sikke en sød kommentar; den blev jeg rigtig glad for. Jeg synes nemlig selv min hud er lidt medtaget ovenpå sommeren (hvilket den altid er egentlig og ser mere tør og well…. rynket .. ud).
      Jeg går til jævnlige behandlinger hos Akademikliniken i København, men har ikke været der de sidste 4-5 måneder. Kalenderen har været for presset, selv om det er verdens dårligste undskyldning for at passe på sin hud. Jeg får normalt Oxygenbehandlinger derinde, som er ilt der bliver presset ned i huden…. ingen nåle eller noget. Skal forsøge mig med Mandelpeeling snart og håber at kunne give et godt feedback her på bloggen. Det er en ny behandling, så kender kun lidt til den, men den skulle booste øjeblikkeligt og samtidig reducere linjer/ rynker på sigt.
      Mht botox så er det noget jeg godt kunne tænke mig at forsøge mig med i min pande, men har ikke turdet tage skridtet endnu. Måske det bliver en julegave til mig selv 😀 I så fald lover jeg en tilbagemelding.
      Under alle omstændigheder, så kan jeg virkelig anbefale at du ringer til Akademikliniken og tager en snak med dem. De indbyder også gerne til en forsamtale som er gratis. Så vælger i sammen den behandling der er bedst egnet til dig.

      Mht hudpleje, så skifter jeg lidt – primært fordi jeg tit tester noget nyt her på bloggen, men jeg vender altid tilbage til mine produkter fra Sensai og min maske + skrub fra Akademikliniken, samt en rens fra L’Oreal. Der er bare ikke noget bedre for mig … dermed ikke sagt, at der ikke er det for andre, men det er de mærker, som har den bedste effekt (hurtigt og synligt) på min hud. Jeg bruger ikke ret meget makeup (bortset fra i dette indlæg hi hi …) og er meget selektiv med, hvad jeg bruger. Foundation og solpudder, mascara, liner og nogle brune nuancer skygger, samt diskrete læbefarver. En sjælden gang i mellem en rød læbestift til fest.

      God ferie til dig også 🙂

      • Nille

        Tusind tak skal du have! Jeg prøver Akademiklinikken. Synes det er lidt grænseoverskridende, men jeg vil jo gerne have resultatet ;)!!!