Shopping og Inspiration

Fødder i lækker indpakning og lidt update

Acne AW14

Lige nu, mens jeg gør dette indlæg klar, er klokken meget sent søndag aften og egentlig summer hele min krop af træthed. På den gode måde, vel at mærke, for når man laver noget man er vild med, så føles udmattelsen rar. Jeg taler selvfølgelig om alle de mange gode timer på vejene, som er brugt i forbindelse med at præsentere den skønne kollektion fra BLACK SWAN, men også de mange rare mailordrer, telefonordrer og små hyggelige besøg af piger, som har været forbi for at lure og købe. Jeg har fået en fantastisk start – bedre end jeg kunne ønske mig og jeg er glad! Det bedste af det hele er næsten, at vi jo først lige er begyndt og de næste to uger er stadig VIP-uger, hvor tøjet kun sælges gennem os konsulenter.
Selv om jeg er fra Køge-egnen, så kører jeg ret meget omkring med kollektionen og får besøgt mange små byer, som jeg sikkert aldrig ville være kommet i, hvis ikke det var for det her. Det er hyggeligt og jeg nyder at se alle stederne.
Mange af mine værtinder er også bloggere og således har jeg i den forgangne uge været på besøg hos de skønne damer Mette, Malene og Trine. Alle steder med værtindeskab i topklasse – hyggeligt og med en god flok damer, som alle havde interesse i tøjet. Så fede stemninger – tak for det! 🙂

Mette viste sine favoritter her og serverede bl.a. denne helt uovertrufne kage til sit party, hvor også Louise, Simone og Betina deltog – de var alle lige begejstrede for tøjet. Trine har skrevet SÅ pæne ord om kollektionen (og mig) lige her.

Læs også:  Den ultimative personlige gave

Fordi jeg er så meget ude i øjeblikket, får jeg ikke blogget helt så jævnt. Jeg tænker, at I godt ved det og bærer lidt over med, at der går lidt tid mellem indlæggene 🙂 Jeg har dog masser på hjerte, så lige så snart der er lidt mere luft, kommer der flow herinde igen. Pt drømmer jeg om (flere) Acne-støvler. En dag bør jeg vise min ret så omfattende Acne-samling frem, hi hi … eller også er det måske meget godt, at det bare går over i det uvisse. Har en små-syg konstant craving efter flere Acne styles! 🙂
Lige nu er det især disse tre modeller, som jeg sukker over og når jeg tænker på, hvor længe jeg har ønsket mig Track, så er det måske lige præcis dem, der burde være mit næste Acne-køb, men Ingrid og Scuba trækker også … for pokker de er fine! På hver deres måde, så det ene par kan jo absolut ikke udgøre det for det andet, vel? 😉

Hvilket par synes I bedst om? Alle Acnes efterårsmodeller fås her.

2 Comments

  • Heidi

    Hej smukke
    Og jeg ægrer mig stadigvæk over vi ikke sås i søndags, men kom først ud af sengen igår. Men har sørme stadig feber. Åh Track er da for cool, men Ingrid er rå og elegant på en og samme tid 🙂 Køb begge par, ellers fortryder du jo.
    Har sendt dig en pb på messenger om ny dato, piger skriger jo på nyt arrangement, så vi må hellere finde en dag søde.
    Knus fra Heidi

%d bloggers like this: