Interiør * Smukke skyskrabere fra Créton Maison

creton maison skyskraber

I perioder har jeg helt vildt lyst til at forny hjemmet med mindre ting, som på en og samme tid skaber hygge og fornyelse. Jeg stødte på disse smukke skyskrabere fra Créton Maison, som er inspireret af fx Chicago og New York, og tænkte at et par stykker ville være så fine i mit nyindrettede soveværelse. Prisen er faktisk ret god … mellem 100 og 200 kr. og de fås her. Kunne umiddelbart godt tænke mig Empire State Building og så den runde fra Chicago, som jeg ikke kan huske, hvad hedder 🙂

Er de ikke skønne?

This entry was posted in Home sweet home and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Interiør * Smukke skyskrabere fra Créton Maison

 1. Lullumut says:

  Uha, jeg er med på alt fra New York 🙂 Vil også gerne have nogle plakater derfra 🙂 Sådan et bykort..

 2. Sascha says:

  Hvor er de fine.
  Tror at de vil gøre sig rigtig godt i en vindueskarm på en mørk vinterdag

 3. Pia Lyng M. says:

  Må eje en New york skyskraber o.o.. SÅ fine!

Comments are closed.