Til kirkebryllup og reception i zebrakjole

bryllupsoutfit 3

Sociale medier så som blogs, insta og FB løber over med sommerstemning i de her dage og det er fantastisk! Jeg bliver simpelthen så glad af at se alle de fine udendørsbilleder af afslapning, haver, strande, glade børn, voksne og ikke mindst bryllupper. Det er jo højsæson for det vigtige “ja” og jeg var så heldig at skulle deltage i et i går. Først i kirke for at se smukke Caroline, som jeg engang har haft som elev og som sidenhen er blevet mine gode kollega, blive viet til sit livs kærlighed, Lasse, og derefter til hyggelig reception med godt vejr, kolde drinks og skønne snacks i et vidunderligt selskab af andre gode kolleger og veninder, som også var med. Perfekt måde at bruge lørdag eftermiddag på. Intet mindre. Vejret var jo netop helt enestående … i hvert fald her i området.

MEN selv om det blot var kirke og reception, så ville jeg jo gerne være sommerfin på den afslappede måde og helt ærligt, så havde jeg tøjkrise af rang. Kortere kjoler har jeg masser af, som passer fint, men maxierne har jeg ikke fået købt endnu og benene … well … der er noget om at man ikke må være i hvidt til et bryllup, ikk’? Ha ha, så det med at vise ben var lissom udelukket 😀
Om fredagen var jeg forbi Ilse Jacobsens showroom i København og undervejs i sludderen, kom vi til at tale om weekendens planer. Jeg nævnte brylluppet og at jeg ikke anede, hvad jeg skulle have på, hvorefter Kristina (Showroom manager hos Ilse J.) undrende kiggede på mig og spurgte, hvorfor jeg ikke bare lånte en kjole fra showroomet? Nå ja! Indlysende …. meeeeen en str. 38, som kollektionsprøver ofte er, ville nok være at presse citronen. Sød tanke ellers. Hun insisterede på at jeg da i det mindste lige kunne prøve et par stykker og halløj – de passede lissom alle sammen! Wuhu! 🙂 Der var en edderpæn plisseret sort sag, som jeg var tæt på at vælge men den var kort og så var der jo det med de der ben. Endte derfor i en af Ilse’s fine maxikjoler i zebraprint og ærgrer mig pænt meget over at den først kommer i butikkerne i juli/august. Den er jo så fin, hvis jeg selv skal sige det, hi hi. Nå, men jeg må vente lidt endnu, for den skal jeg helt sikkert have købt.
Håret holdt i øvrigt fra om fredagen, hvor jeg fik lov at prøve at få sat håret hos Blow Cph i anledning af en fin event om Lactocare til børn. Sådan en hårstyling kan altså anbefales på det varmeste; forkælelse x 100. Synes det er fint med de bløde krøller i.

I øvrigt, så er billederne blot taget med iPhone … vejret er fantastisk og der er ikke redigeret så meget som et solstrejf på dem. Det var virkelig en smuk dag – akkurat som Caroline havde fortjent.

Kan I lide kjolen? 🙂

bryllupsoutfit 1 bryllupsoutfit 4 bryllupsoutfit 6 bryllupsoutfit 5 bryllupsoutfit 2

This entry was posted in AW14, Bags, Dagens / Today's, Going out, Hair/Hår, My looks, New buys, On the go, Stemninger and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Til kirkebryllup og reception i zebrakjole

 1. Super fin kjole! Perfekt til anledningen 🙂
  Kh Henriette // blondinemor.dk

 2. Du ser bare mega lækker ud!… Kjolen er meget flot til dig og ja, håret er der jo ikke noget at sætte en finger på! Gid det var mig, der havde så lange lokker som dig 🙂

  Nyd pinsen.

  Knus Anne

  • malsen says:

   Orv, tak Anne 🙂 Du har selv en skøn frisure! Jeg kan rigtig godt lide den 🙂

   Knus og i lige måde

 3. Lene B. says:

  Wau, den er superskøn Malsen, den må du da bare eje til sommeren og sensommeren er altså også en rigtig god tid, der plejer at være godt vejr. pst. det er nemlig der jeg har fødselsdag 😉 he he

  og flot med faldet i håret!

  smuk pinse, smil Lene. :0))
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  • malsen says:

   Tusind tak for komplimenter Lene 🙂
   Ha ha – jeg er sikker på at du har helt klar indflydelse på det gode vejr. Ellers kommer vi alle sammen efter dig 😉
   Hav en dejlig Pinse den smule der nu er tilbage, Kh Marlene

 4. Super flot kjole og pænt at den er så lang 🙂 Flot til dig!

  • malsen says:

   Mange tak 🙂
   Ja, det er nemlig dejligt at Ilses kjoler er så lange …. de er gode til høje piger!

 5. Manja Hansen says:

  Smuk kjole og du ser fantastisk ud 🙂

 6. Bolize says:

  Du ligner jo en fashion-angel til et par millioner 🙂 Hold nu op hvor er kjolen flot til dig – du ser fantastisk ud ♥

  • malsen says:

   Årh, tak 😀
   Jeg synes også kjolen er skøn …. vil glæde mig til at købe den når den kommer 🙂

 7. S.I says:

  Super fint sæt. Hvor er din cardigan fra?
  Mvh Sarah

 8. Lullumut says:

  Hvor er du smuk 🙂 Virkelig lækkert “jeg stod bare op og sådan her ud” look 🙂 Jeg må prøve den BLOW bar en dag 🙂

 9. StyleStories says:

  Arhmen hvor er den kjole bare superfin til dig – og lige dig! Smukke billeder!

Comments are closed.