Min stil,  Shopping og Inspiration

Party Outfit For My 40-years?

black swan darlene outfit

Kjolen er fra Black Swan og støvlerne fra by Malene Birger.

Nu er der under en uge til, at jeg runder min næste runde milepæl … nærmere bestemt på søndag og jeg har inviteret en gruppe af mine tætteste veninde-kolleger til party om lørdagen. Familien kommer til udvidet kage/sandwich-halløj om søndagen, hvilket jeg muligvis kommer til at fortryde, da jeg kender mine gode kolleger godt nok til at vide, at vi gi’r den gas 😀 Nå, men outfittet skal i hvert fald være klar og det skal være behageligt, lækkert og ligetil. Der skal være plads til at have spist lidt for meget og alligevel stil nok til at kunne tage videre i byen. Overvejer faktisk dette outfit – er det party-party nok, synes I?
Har også en plan B med en buksedragt, hvis nu jeg pludselig synes det er bedre 🙂

Læs også:  Sommeren der gik

7 Comments

  • Sascha

    Det handler jo om hvordan man selv har det i det man har på 🙂

    Du ser virkelig godt ud – Men sådan helt ærligt, så synes jeg at det mangler et eller andet, når nu du skal fejrer en sådan stor begivenhed.
    Måske dit slangebælte i taljen?

  • Lise Jørgensen

    Det er et meget flot outfit, synes bare der skal tilføjes et eller andet med knald på.. Noget hvor du bliver set og som siger lidt mere fest, måske bare farvet neglelak og læbestift eller store smykker, men det er bare min mening og skal ikke tages som kritik. Det er en meget flot kjole 🙂

  • Karina B.

    Du ser super godt ud.
    Virkelig smart og festligt uden at være for “fin”.
    Det er en sikker vinder 🙂

    God fornøjelse 🙂