Shopping og Inspiration

Designers Remix SS14 The Big Blue

Da Designers Remix afholdt deres SS14-show på Den Blå Planet, var jeg desværre forhindret i at deltage. Eftersom netop dette mærke nok er det det danske mærke, som appellerer allerstærkest til mig sæson efter sæson, var jeg selvfølgelig både ærgerlig og ked af ikke at opleve det. Temaet for kollektionen er “The Big Blue” og på smuk vis blev tøjet forenet med rammerne. Thank God for fashion tv og websitet Copenhagen Fashion Week, som efterhånden er ret hurtige til at opdatere på de shows der bliver afholdt.
Farverne matcher op med akvarierne – lige fra sort til hvid over lysets afspejling af de fine og havagtige blå og grønne nuancer. Jeg er især vild med at der er en del læder med på en SS-kollektion og glæder mig meget til at få mulighed for at begramse tøjet på groveste, når det begynder at ankomme til butikkerne 🙂 Det sorte læder som kontrast til de mere florlette lyse materialer. Pænt! I det hele taget er der, med en smuk balance, leget med materialernes kontraster, hvilket gør, at kollektionen er bemærkelsesværdig og samtidig virkelig anvendelig. Endnu engang er jeg solgt. Tror vist bare jeg er vaskeægte Remix-fan 😉
Jeg synes I skal se showet selv, så har sat video ind herunder. Men hvis I mener det tager lidt for lang tid, så har jeg indsat mine favorit-outfits fra kollektionen nederst i indlægget. Hvad synes I?

Designers Remix SS 2014 Designers Remix SS 2014 Designers Remix SS 2014 Designers Remix SS 2014 Designers Remix SS 2014 Designers Remix SS 2014 Designers Remix SS 2014 Designers Remix SS 2014 Designers Remix SS 2014 Designers Remix SS 2014Alle billeder og rettigheder via Copenhagen Fashion Week

Læs også:  Set i bakspejlet

3 Comments

  • Bolize

    Se, se … her kunne man da nemt komme til at lave fartstriber på visakortet … hold op, hvor er der meget lækkert 🙂

  • Trine Lykke

    De laver så fine kollektioner gang på gang. Jeg ville gerne hoppe i de hvide lædershorts hvis jeg ellers havde kroppen til det.
    Desuden elsker jeg deres miks af grå nuancer, helt sikkert en tendens som vokser på mig.