Shopping og Inspiration

Inspiration til efterårets køb

Når I læser dette indlæg er jeg på vej til Kolding for at hente den nye Black Swan kollektion, som launcher på tirsdag hos os konsulenter ….instagrammer selvfølgelig lidt fra dagen, så hæng på derinde (@malsen). Black Swans efterårskollektion er mere end lækker og selv om jeg forudser at store dele af mit shoppebudget kommer til at blive brugt på det mærke, så er der en masse andre lækre ting, som jeg går og drømmer om at klikke hjem også. Her er udvalg af det og der kommer flere af denne type indlæg over de næste par uger. Jeg har nævnt det før, men det tåler en gentagelse … dette efterårskollektioner er bare SÅ lækre. Virkelig mange ting, som er smukke og samtidig også tilpas klassiske til at kunne indgå i garderoben fremadrettet også.

Warehouse, Zadig & Voltaire tassel boots, Pamela love for ZV, Urban outfitters

Kjolen er fra Warehouse, leopardjakken er fra Saint Tropez, ur fra Urban Outfitters, støvler med frynser fra Zadig & Voltaire (så meget på ønskelisten) og halskæden er fra Pamela Love for ZV (Zadig & Voltaire, red.)

Jeg er vild med det hele! Støvlerne så jeg i butiksvinduet i Kbh. i onsdags og det blev de altså ikke dårligere af …. synes de er super skønne med en masse rigtig gode detalker. Halskæden er semi-lang …. 65 cm og har derfor en længde jeg er vild med. Den kunne være det fineste lige at toppe et råt og mørkt outfit af med. leopardjakken har jeg virkelig lyst til at eje, men jeg vil gerne prøve den i en fysisk butik først. Jeg tror dog den har et rigtig fint snit til os der er høje, men det må jo komme af på en prøve snarest muligt 😉

Læs også:  Årets julebord

Hvad med jer, hvad skal I lave i dag … shoppe efterårsgarderobe? 🙂

8 Comments