Carven Cardigan

Carven cardigan

Carven cardigan

Carven har altid været et mærke, som jeg har lagt mærke til, men som jeg egentlig aldrig rigtig har tænkt, som værende noget for mig. Big mistake, tror jeg nok, for det sidste halve års tid har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor mange fantastiske styles der er i mellem. Jeg skylder jer stadig den blå kjole in action – det skulle jo have været et fashionweek-outfit og som bekendt røg min modeuge lidt i vasken, så skal have fundet en anden lejlighed at tage den på til.
Kjolen er imidlertid ikke det eneste Carven, som er flyttet ind i garderoben – jeg var så heldig at finde denne ualmindeligt smukke cardigan hos Nué. Den er pink, der er knald på og der sker en masse. Alligevel er den så gennemført lækker, at jeg tænker den sagtens kan bruges i alle mulige sammenhænge med min øvrige garderobe, som efterhånden er blevet ganske monokrom. Sikke et luksusfund – er så glad for den!

This entry was posted in All posts, New buys, SS13 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Carven Cardigan

  1. Guapizimo says:

    Den er ret skøn, selvom jeg har hang til sort, så er det dejligt med den slags farverige sager ind imellem 🙂

  2. Bolize says:

    Den er meget, meget smuk og den er jo blød som smør 🙂
    Og så lyser den op i al sin pragt – virkelig en gave til ethvert klædeskab♥

Comments are closed.