by Malene Birger – Jersey & leopard i pasteller

by malene birger Sallia Issan Zanobi

Det måtte jo komme, ikk’? Altså et indlæg om et par af by Malene Birger udsalgsfavoritterne. Normalt, ville jeg nok gå efter nogle af de lidt mere eksklusive styles på deres udsalg, men jeg er fudlstændig skudt i jerseybukserne og sweatshirten. Dog ikke i matchende farve. Ville have bukserne i grå og sweaten i babylyserød. Er også vild med de lyserøde leopardbukser – de er måske lidt vilde, men jeg ville bare tone dem ned med casual modspil, ballerinaer og måske en læderjakke. Åh, alle de internetmatadorpenge, som man kan nå at bruge på sådan en halv times surfen rundt ha ha 🙂
Find byMB udsalget her.

KLIK & VIND
HER PÅ BLOGGEN

This entry was posted in All posts, Considering, cravings, Inspiration and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to by Malene Birger – Jersey & leopard i pasteller

 1. Jeg eyeballer et par shorts derinde, men er for nærig med fragten, så påtænker at kigge lidt i butikkerne senere (sneaky sneaky!). Der er SÅ mange smukke sager på tilbud lige nu! 🙂

  /Linda

 2. De har et virkelig lækkert udsalg – Jeg er i den grad også fristet! Og fordelen ved det brand er jo netop at flere af deres items er så tidsløse i designet, og at kvaliteten jo er i top, hvilket gør det helt okay at shoppe løs 😉

 3. Cecilia says:

  Ih jeg har også luret på de jersey bukser (de lyserøde!)..
  Meeen, der er så mange udsalgsting der lokker, så er lidt tilbageholden med at hoppe på pt..

 4. Karina says:

  Det er nogle lækre sager 😉

 5. Bolize says:

  Lækre sager … som altid når det handler om Malene B, meeeen : jeg har selv leopardbukserne – endda i 2 farver. Er da glad nok for dem, men de danner altså “knæ” inden for et par timer og så ser de knap så fede ud … til sammenligning, har jeg et par der ligner dem vildt meget fra River Island – og DE holder faconen – hele dagen! Det var bare et godt råd 🙂

Comments are closed.