black swan fashion
I tirsdags havde jeg åbent hus i forbindelse med Black Swan og var naturligvis hoppet i et sæt af mine favoritter fra mærket. Sweatbukserne er alt for lækre og jeg sværger, at jeg seriøst kunne bo i dem. Det gør jeg nok lidt faktisk. I hvert fald trænger de en vask, lad os sige det sådan 🙂 Var lige nødt til at arbejde lidt med billedet og gøre det lidt grafisk, for det var desværre lidt mørkt og utydeligt. (Note to self: Husk blitz)
Der var ikke så mange der kom forbi, men for at være ærlig, så gjorde det ikke så meget – jeg var virkelig syg og dårlig med en mega-forkølelse. Total mangel på stemme, så det kunne da have været kønt, hvis jeg skulle have stået der og gøet en hel masse 🙂 Jeg tager revanche næste gang!
I dag er der knald på pressedagene sammen med min sweet-partner-in-crime – vi har et heftigt program…. akkurat ligesom vi begge godt kan lide det. Det er så hyggeligt! Elsker seriøst pressedage, fordi man støder på så mange man kender, møder nye, får plejet kontakter og får spist en masse snacks …. lovligt. For man kan jo ikke være bekendt at sige nej! 😛

Læs også: