My Look: Graphic me!

black swan fashion
I tirsdags havde jeg åbent hus i forbindelse med Black Swan og var naturligvis hoppet i et sæt af mine favoritter fra mærket. Sweatbukserne er alt for lækre og jeg sværger, at jeg seriøst kunne bo i dem. Det gør jeg nok lidt faktisk. I hvert fald trænger de en vask, lad os sige det sådan 🙂 Var lige nødt til at arbejde lidt med billedet og gøre det lidt grafisk, for det var desværre lidt mørkt og utydeligt. (Note to self: Husk blitz)
Der var ikke så mange der kom forbi, men for at være ærlig, så gjorde det ikke så meget – jeg var virkelig syg og dårlig med en mega-forkølelse. Total mangel på stemme, så det kunne da have været kønt, hvis jeg skulle have stået der og gøet en hel masse 🙂 Jeg tager revanche næste gang!
I dag er der knald på pressedagene sammen med min sweet-partner-in-crime – vi har et heftigt program…. akkurat ligesom vi begge godt kan lide det. Det er så hyggeligt! Elsker seriøst pressedage, fordi man støder på så mange man kender, møder nye, får plejet kontakter og får spist en masse snacks …. lovligt. For man kan jo ikke være bekendt at sige nej! 😛

This entry was posted in Dagens / Today's, My looks and tagged , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to My Look: Graphic me!

 1. De er virkelig også fede bukserne. Er ret vild med blazeren også 🙂

  //Charlotte

 2. Nøj det lyder hyggeligt med pressedage… gad da godt lige at gøre jer selskab, men i stedet arbejder jeg 😉
  – håber du er frisk igen… og uha.. de bukser ser da vildt lækre ud 🙂

  • Malsen says:

   Det er så hyggeligt 🙂
   Jeg er slet ikke blevet frisk – tror ikke lige min krop var enig i at vi skulle tonse sådan rundt, men jeg ville bare afsted 🙂

 3. Ida says:

  Kender så godt de stykker tøj, som skal vaskes hele tiden, fordi man bruger det konstant og de bukser ser også virkelig rare ud 🙂
  Rigtig god dag med din søde partner-in-crime 🙂

 4. Sascha says:

  Er det dit nye walk-in closet du står i?

 5. Heidi says:

  Nuii de bukser har jeg da overset på shoppen, tak så skal der lige lidt mere på min indkøbsseddel til d.27..Uhhh jeg glæder mig virkelig meget, og måske kommer Rikke – Theinsider også. :O) God fornøjelse, håber I får en fantastisk dag.

  • Malsen says:

   De er SÅ labre!! 🙂
   Jeg glæder mig også rigtig meget….bliver virkelig hyggeligt 🙂 Fedt, hvis også Rikke kommer.

   • Heidi says:

    Og jeg har mega overraskelse til dig, så du har lidt andet at glæde dig til også.. Tag dit kamera med, for jeg er 100 % sikker på du ikke vil misse det i et indlæg på bloggen :O) Ja det ville være rigtig hyggeligt. Jeg kender hende jo slet ikke, men hun skrev hun rigtig gerne ville se kollektionen,. Så hun skulle da være så hjertelig velkommen :O)

 6. Katja says:

  de er så fede de bukser!

 7. Karina says:

  Hvor ser du bare fin ud 🙂

 8. Guapizimo says:

  Så hyggelige dage vi har haft sammen <3
  Og det kan være så irriterende med mørke billeder, du har dog klaret det fint med grafikken, så man kan se dit lækre outfit 🙂

  • Malsen says:

   Simpelthen <3 De går alt for stærkt!
   Mange tak - er glad for at det er ok billede....engang imellem ville det være cool at kende sit kamera lidt bedre 🙂

Comments are closed.