My First….

IMG_9681
Pyyyyyh, wish me luck!
Om kort tid (lige om lidt faktisk) skal jeg ud til mit første Black Swan party. Min mave slår kolbøtter og jeg har yderst fugtige håndflader. Håber at karma er med mig, at jeg er god til at præsentere tøjet og at jeg kommer til at sælge godt <3 Catch you on the flipside….

(psst….du kan i øvrigt allerede booke mig nu i forhold til AW13 ….skriv til mig på malsen@malsen.dk så vi kan lave en aftale. Kører gerne i det meste af DK, så længe der er en god portion modeinteresserede damer) 🙂

This entry was posted in Black Swan and tagged . Bookmark the permalink.

7 Responses to My First….

 1. Heidi says:

  Marlene, jeg er 100 % sikker på du klarer det til UG,kryds og slange. Jeg glæder mig simpelthen så meget til du kommer hjem til mig og alle mine tøser. Det bliver så hyggeligt, og glæder mig til at møde dig. Nu jeg har fulgt dig så længe :O) Så fyr den af, vær dig selv, og få præsenteret tøjet, og lad folk pille og prøve. så kører det :O)

 2. Guapizimo says:

  Held og lykkes med det, det skal du nok klare super og er det ikke noget med at man altid skal være en lille smule nervøs for at det går lige som det skal? 🙂

 3. Held og lykke. Jeg er sikker på, at du nok skal klare det, og få tryllet nogle super fine ord frem! 😀

 4. Karina says:

  Held og lykke 🙂

  Hvis du har lyst skal du være velkommen til og deltage i min giveaway: http://www.karina-blog.dk/ciate-giveaway/

 5. Lullumut says:

  Jeg er sikker på, det gik rigtig godt 🙂 Og tillykke med både nye sko og skohylder, lækkert! 😀

 6. Bolize says:

  Det gik FANTASTISK :-)))) ♥ … og sikke mange fans du fik 😉

Comments are closed.