En god deal


I kender efterhånden mine yndlingsmærker og også mine yndlingswebshops. En af dem er Got to have it, som jeg har nævnt flere gange. Shoppen har en del af mine favoritter, bl.a. Munthe, Style Butler, Whiite m.fl. Den smukke sweatkjole “Feather” med skinddetaljer fra Munthe har helt og aldeles stjålet mit hjerte. Suk, den er skøn.
Nu ligger landet sådan, at Marché Marché faktisk har en deal til Got to have it, så hvis I nu lige står og mangler noget forårstøj fra de mærker som shoppen fører, ville jeg da lige tippe om besparelsen.

Mit første Black Swan Party gik helt og aldeles fantastisk! Jeg kan slet ikke vente til næste gang jeg skal ud, hvilket er på mandag. Damerne klappede af mig efter endt præsentation og alle pånær én købte noget, så jeg var bare så glad! 🙂

This entry was posted in All posts and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to En god deal

 1. Mette says:

  Dejligt at høre at dit BlackSwan Party gik godt. Har været spændt på at høre om det.

 2. Sabina says:

  Ooooh my!!! Har aldrig set så smuk en kjole!! LOVE Munthe og den kjole er da bare min store kærlighed haha! Tak for tippet søde <3

  Og så fedt det gik godt med BlackSwan! Men hvem ville ikke købe når det er dig der fremviser ;o)

 3. Guapizimo says:

  Jeg var på vej ind på deres side i går (klokken langt over sengetid) for at se om de havde noget jeg faktisk har gået og overvejet at købe, men nåede ikke så langt så skal lige kigge igen 😉

  Og så er det bare så skønt, at du har fået en flyvende start med Black Swan!

 4. Faktastisk med en kæmpe succesoplevelse til at starte på!! Et tillykke er jo nærmest på sin plads 🙂 Kunne også godt forestille mig, at du var en vildt god sælger og formåede at inspirere folk til at bruge BS’s ting med det, de har i forvejen. Du får også lige en fredagsklapsalve fra mig 😉

 5. Bolize says:

  Sikke finde sandal-futter :-)) Dem må jeg da næsten indlemme i min … hmmm … lille skosamling 😀

 6. Katja says:

  dejigt at høre at det gik, søde M <3

 7. Karina says:

  Dejligt at høre at dit Black Swan party gik godt 🙂

Comments are closed.