Shopping og Inspiration,  Skønhed

Test: L'Oreál Nude Magique BB blush & concealer

L'Oréal Nude Magique Blush concealer
For nogle dage siden modtog jeg disse to små banditter fra L’Oréal Nude Magique BB-linjen. En blush og en concealer. Synes at jeg lige vil give dem et par ord med på vejen, for især den ene har favoritpotentiale.
Concealeren er sådan en man ruller på og den er virkelig nem at fordele – den indeholder orange toner, så den på den måde neutraliserer, hvis man har lidt blåligt skær under øjnene. Det er personligt ikke det, som er mit største problem – jeg har derimod nogle karsprængninger på halsen, som jeg gerne vil dække og det klarer den også godt. Den slår imidlertid ikke min favorit fra Rimmel.
Min favorit af de to er blushen, som er en gennemsigtig gelésubstans med rosa skær. Man skal bruge forsvindende lidt, for tricket er, at geléen reagerer, når den bliver påført huden og bliver soft-pink. Et tip er at starte med at påføre så langt op mod kinden/øret som muligt og arbejde sig ind mod næsen – på den måde undgår man store lyserøde æblekinder og kan meget nemmere tone den ud 😉 Den bliver med garanti en af mine sommerfavoritter, for om sommeren bruger jeg stort set kun mascara, blush og lidt lipgloss og den er lige til at have med i (strand)tasken, hvis man skal fikses lidt i en fart.
Begge fås nu og koster 89.95 kr. stykket – fås fx i Matas. Har I prøvet dem?

Læs også:  Den perfekte gave

6 Comments