Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

På besøg i Designers Remix' Showroom

I fredags var jeg inviteret forbi Designers Remix‘ showroom for at se lidt nærmere på både pre-fall og fall/winther kollektionerne 2013/14. Som jeg har fortalt og vist jer, så overværede jeg jo showet under modeugen, men der er meget mere i en kollektion fra Designers Remix end de styles, som ender på catwalken. En anden god ting ved sådan en fremvisning er jo også, at man kan mærke kvaliteterne og sætte outfits sammen ud fra ens egne preferencer.
Designersremix AW13Lige præcis det her mærke er et af mine yndlings….det tror jeg ikke der er nogle af jer læsere, der ikke ved haha 🙂 Og derfor er det jo også endnu sværere at udvælge favoritter. Jeg vil ikke vise jer alt lige nu….lad os nu nyde sommeren inden vi igen tænker på efterår og vinter, men en lille smagsprøve kan I nok sagtens klare, tænker jeg? 😉 Jeg faldt hårdt for i alt 15-20 styles haha 😀 Men med hård udvælgelsesteknik har jeg fundet de 4, som jeg ud fra både anvendelighed og given pris, kunne købe på en studs! De korte støvler med guldprikker og lækkert vamset for er så meget mig og passer til stort set alt jeg har. Den grå vamsede strik er alt for lækker og fælder ikke. Den strikkede clutch er virkelig cool og meget anderledes – ligner ikke noget jeg har i forvejen og jeg er faktisk rigtig glad for gul, så den var et hit. Sidst, men ikke mindst, så er jeg helt skudt i den kviltede jakke. Den grå strik under, støvlerne på fødderne og clutchen i hånden! Yes! 🙂

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

I øvrigt var showroomet virkelig lækkert – lyst, stort og fyldt med hvide detaljer. Også på snackbordet, hvor jeg vist fik taget rigeligt for mig af skumfiduserne. Skumfiduser er min alltime-favoritslikvariant. 🙂 Haps!

19 Comments