Min stil,  Rejser og ture

Yesterday's fun – Bingo & Outfit

tranny bingo mildhOutfit: sweatshirt: Dorothy Perkins // pailletnederdel: Gina Tricot // støvler: Acne // armbånd: Louis Vuitton, Pandora // ur: Daniel Wellington

Jeg synes altid det er, når jeg skal afsted med toget, at der sker alt muligt med køreledninger der falder ned, så jeg ender med en rejsetid, som om jeg skulle til Jylland. Eller. Overdrivelse fremmer forståelsen, ikk’? Men altså når man nu er vant til at transport ind til byen max tager en time, så er det dobbelte længe. Specielt når det er koldt og det er sent om aftenen. Heldigvis havde jeg købt lakridser i Magasin, så kunne da fornøje mig med et par stykker af dem 😉 Nå, men jeg landede på min matrikel da kl. var 23 og havde så til gengæld også haft en virkelig fin aften hos Mildh, som havde inviteret til Tranny Bingo. Virkelig sjovt, masser af grin, hygge med søde bloggerpiger og flotte præmier. Jeg løb med en sidegevinst, en kjole fra Nümph, takket være heldige Natascha og alle fik en skøn goodiebag med hjem også.
Jeg fik ikke lige nogen til at tage et billede af outfit, men har forsøgt at genskabe det med nogle bidder – havde så i øvrigt også husket mit kamera, men glemt at sætte memory-kort i haha, så er man lissom lige vidt  🙂 Halleluja, iPhone.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

18 Comments