Min stil,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Tuesday cured the blues // Stribet Margit Brandt Sanni pelsvest // Outfit 13.16

margit brandt sanni pelsvest
I går var mandag….rigtig Garfield-dag, hvor jeg aldrig rigtig nåede at vågne og hvor dagen bare var genstridig fra starten. Kender I det …. nogle dage har man det virkelig som den der røde flabede kat og har lyst til at kravle ned under dynen og bare vente på, at det går over. Jeg havde seriøst ingen energi, ingen humor og var det værste selskab, så jeg skånede jer for mig og lukkede aldrig computerskærmen op 🙂 I dag er jeg heldigvis tilbage i topform, så nu slipper I ikke for mig! Haha ….
Søndag var en super hyggelig dag, hvor jeg bl.a. var til frokost hos mine forældre. Jeg havde min pelsvest fra Margit Brandt på udover en skindjakke, for vejret var egentlig ikke så koldt igen. Forhåbentlig er foråret på vej – satser i hvert fald stærkt på, at marts bliver fantastisk. Jeg har fødselsdag d. 23. marts og måske husker I, hvor barnlig jeg er omkring min fødselsdag. Jeg elsker at have fødselsdag og varmer altid op i god tid med lange ønskelister, drømme om hvilken kage jeg mon får, om nogen skriver kort osv osv 😀 Totalt Malsen 3 år.
I skal nok få hele outfittet, men kan rigtig godt lide dette detaljebillede, så der starter vi lige.

Tusind tak for alle jeres søde ord i forbindelse med mit nye tillægsjob som konsulent hos Black Swan. Glæder mig meget til at komme ud til nogen af jer 🙂

Læs også:  Sommeren der gik

16 Comments