Louis Lørdag 3/2013: Bright vivid colours & the mini bags

louis Vuitton mini bags
Det er sand fest at se, hvad der er begyndt at komme på hylderne hos Louis Vuitton og har man gråvejr  på hjernen, så burde man enten besøge butikken i København eller tage et smut rundt på hjemmesiden, for med ét forsvinder enhver sky og der er kun sol, glæde og varme tilbage. Tilbage i marts sidste år kunne jeg fortælle om nogle af farverne og i mellemtiden er flere altså kommet til.
Men men men, det er slet ikke det bedste af det hele. I år er i høj grad et “return of the mini bag” – ikke kun hos LV, men generelt hos alle de store modehuse. Hvor taskerne i en periode har været store og meget statement-agtige, så er det nu blevet tid til at gå lidt i den modsatte retning. Speedy 25, som ellers har været en noget undervurderet størrelse, har fået en revival, Alma i alle mulige afskygninger og materialer, Monceau har fået nyt liv, samt flere mindre clutches som har fundet vej til produktionen og er nu lige til at spise i deres mere end appetitlige farver. Min absolutte yndling er den olivenfarvede Alma! Den er SÅ levende og spiller i alle mulige toner. Jeg kan slet ikke vente med at få lov til at se den live, hvilket jeg håber kan blive på et tidspunkt inden for de næste par uger, hvor jeg forhåbentlig også kan få lov at tage lidt billeder til jer, så I kan se med over skulderen. Eller måske en lille video….hov, det kunne da være sjovt! Det må jeg arbejde på 🙂
Der er en del tilbehør i de smukke farver også – særligt interessant synes jeg den smukke gule pochette i Epi er. Farven hedder Citron og ja, det er jo lige hvad den er – bare en sød en af slagsen.
Det glæder mig i øvrigt at se, at det er de klassiske materialer så som Epi og Vernis, som bliver sat i fokus – de er været dømt lidt ude i en periode, synes jeg, men det er to af de Vuittoniske støttende søljer og derfor også vigtigt at blive ved med at tage dem med ind i de nye sæsoner med nye trends og former.

Foråret er altid det mest heftige rent “nyhedsmæssigt” hos LV og udover alle de smukke ting, som jeg her ridser op, så er der jo hele showkollektionen også. For slet ikke at snakke om herrekollektionerne! Jeg er helt skudt i en gul neontaske i materialet Infini. Viste den på Instagram (malsen) og der var åbenbart mange der var enige med mig, for det er faktisk det billede jeg har vist derinde, som har fået flest likes og kommentarer. Selv Cookie måtte se sig slået! 😉 Og nu skal jeg så nok holde bøtte! Men sig mig engang; bliver man ikke vildt glad i låget af alle de her lækre farver? Hvad kan I bedst lide? 🙂

This entry was posted in All posts, Favorites, Inspiration, Louis Lørdag, Louis Vuitton, Luxury, Trends & Tendenser, wishlist and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to Louis Lørdag 3/2013: Bright vivid colours & the mini bags

 1. Sabina says:

  At vågne til Louis Lørdag, er stadig noget af det bedste jeg ved! Sorry boyfriend, som står op og laver pandekager 😀 Jeg er kæmpe fan er flere ting i Vernis, og ligeså stor fan af flere farver! Mit hjerte går jo nok til den mørke pink Alma, uhhhhf den er lækker! Og så i den størrelse, haps, lige til at spise. Må dog sande de er for små til mig. Ejer allerede én i den størrelse, og hvor meget jeg end elsker den, så bliver den ikke brugt nok 🙁

  Tsk tsk godt den mørke pink også findes i større Alma udgave! *fniiiis*!

 2. Ida says:

  Jeg går og drømmer og om gul taske. Så selvom jeg har den lille skuldertaske i monogram, så ville det være helt okay, hvis jeg også havde den i gul 🙂

 3. Heidi says:

  Jeg drømmer bare om at eje en LV taske, som jeg jo stadig har tilgode. Men planen er opsparingen skal bruges på en på et tidspunkt. Men det skal jo være lige the one :O) Er vild den orange, og den pink pung, :O) og elsker din LV indlæg.

 4. Lullumut says:

  Hvis jeg ikke var ihærdigt ved at spare op til en lille bil, så nuppede jeg gerne den sorte Alma, når (hvis) jeg bliver færdig med HD til sommer 🙂

 5. Marianne P says:

  Nøj, en masse lækre tasker 🙂

 6. Miriam says:

  Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en lille Alma Epi… Er der kommet lyd på prisfronten der?

  • Malsen says:

   Jeps – 810 euro for de farvede og 960 euro for den blanke sorte…jeg ved ikke helt hvad det er i danske LV-kroner…priserne kan svinge lidt men så har du da lidt at forholde dig til 🙂

 7. Walkinrunout says:

  Den lille gule i epi…. den er godt nok flot… og jeg kan bare mærke, at jeg behøver noget gult i år 🙂

 8. Guapizimo says:

  Jaaah Louis lørdag <3 Og så i sand forårsudgave, endnu bedre! Jeg ville have svært ved at vælge en taske, men i dette tilfælde ville jeg springe den sorte over og kaste mig ud i en af de andre labre farver.

 9. Bolize says:

  Uha – sikke en masse skønheder … ville næsten ikke vide hvad jeg ville vælge, hvis jeg skulle købe en af dem ♥

 10. Birthe says:

  Epi pochetten har den ikke fået en bedre rem, jeg har altid elsket den, men hader at den sidder oppe i armhulen, håber denne er længere…?
  B

 11. Birthe says:

  Tak, min udsendte medarbejder! Hihi.
  Om ikke andet skal jeg til cannes i april, så kan jeg kigge, det var i øvrigt et vildt skønt louis indlæg.
  Knus

Comments are closed.