louis Vuitton mini bags
Det er sand fest at se, hvad der er begyndt at komme på hylderne hos Louis Vuitton og har man gråvejr  på hjernen, så burde man enten besøge butikken i København eller tage et smut rundt på hjemmesiden, for med ét forsvinder enhver sky og der er kun sol, glæde og varme tilbage. Tilbage i marts sidste år kunne jeg fortælle om nogle af farverne og i mellemtiden er flere altså kommet til.
Men men men, det er slet ikke det bedste af det hele. I år er i høj grad et “return of the mini bag” – ikke kun hos LV, men generelt hos alle de store modehuse. Hvor taskerne i en periode har været store og meget statement-agtige, så er det nu blevet tid til at gå lidt i den modsatte retning. Speedy 25, som ellers har været en noget undervurderet størrelse, har fået en revival, Alma i alle mulige afskygninger og materialer, Monceau har fået nyt liv, samt flere mindre clutches som har fundet vej til produktionen og er nu lige til at spise i deres mere end appetitlige farver. Min absolutte yndling er den olivenfarvede Alma! Den er SÅ levende og spiller i alle mulige toner. Jeg kan slet ikke vente med at få lov til at se den live, hvilket jeg håber kan blive på et tidspunkt inden for de næste par uger, hvor jeg forhåbentlig også kan få lov at tage lidt billeder til jer, så I kan se med over skulderen. Eller måske en lille video….hov, det kunne da være sjovt! Det må jeg arbejde på 🙂
Der er en del tilbehør i de smukke farver også – særligt interessant synes jeg den smukke gule pochette i Epi er. Farven hedder Citron og ja, det er jo lige hvad den er – bare en sød en af slagsen.
Det glæder mig i øvrigt at se, at det er de klassiske materialer så som Epi og Vernis, som bliver sat i fokus – de er været dømt lidt ude i en periode, synes jeg, men det er to af de Vuittoniske støttende søljer og derfor også vigtigt at blive ved med at tage dem med ind i de nye sæsoner med nye trends og former.

Foråret er altid det mest heftige rent “nyhedsmæssigt” hos LV og udover alle de smukke ting, som jeg her ridser op, så er der jo hele showkollektionen også. For slet ikke at snakke om herrekollektionerne! Jeg er helt skudt i en gul neontaske i materialet Infini. Viste den på Instagram (malsen) og der var åbenbart mange der var enige med mig, for det er faktisk det billede jeg har vist derinde, som har fået flest likes og kommentarer. Selv Cookie måtte se sig slået! 😉 Og nu skal jeg så nok holde bøtte! Men sig mig engang; bliver man ikke vildt glad i låget af alle de her lækre farver? Hvad kan I bedst lide? 🙂

Læs også: