Day Birger et Mikkelsen Gwyneth SS13

Day Birger et Mikkelsen Gwyneth
Jeg er jo så heldig at have en Day Birger et Mikkelsen Gwyneth taske i bordeaux allerede, men ih hvor ville jeg gerne eje den i mintfarvet også. Og så lige sådan en lille toilettaske/ clutch til også. Synes simpelthen man får så meget for pengene – taskerne koster stadig kun 300 kr. og de små toilettasker, som faktisk er pænt store, koster 150 kr.
Der er også kommer en mønstret model her til foråret, som faktisk også er fin, men skulle jeg vælge, så er det den mint jeg vil gå efter. Godt der kun er en måneds tid til fødselsdag – det er jo et oplagt ønske 🙂 Alle farver fås her – også de mønstrede.

(der er benyttet affiliatelink i teksten)

This entry was posted in Accessories, Bags, wishlist and tagged , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Day Birger et Mikkelsen Gwyneth SS13

 1. StyleStories says:

  De er altså rigtig fine de nye forårsfarver og -mønstre. Overvejer også om min bordeaux skal suppleres med en mere sommerlig farve, er ret vild med den koralfarvede 🙂

 2. Jeg har den i sort, og det er seriøst den vildeste Mary Poppins-taske, man kan jo have alt i den!! 😀 Jeg drømmer stadig lidt om den i bordeaux ligesom den du allerede har, men det er måske lidt et overkill for mit vedkommende 😉

  • Malsen says:

   Det er det nemlig – det er helt vildt! 🙂 Jeg ville gerne have en forårsfarve, selv om jeg også er glad for den bordeaux.

 3. Heidi says:

  De er så fine, sad faktisk og lurede på dem igår, også de mønstrede. Og ville ønske jeg lige kunne napse en mønstret, bordeaux, sort, og den mint. Så har man lidt at vælge imellem :O)

 4. Rikke says:

  Sjovt du lige poster den taske nu, for jeg overvejer at købe den til brug på kommende fly-rejse med 2 stk ble-børn. Tænker at den kan holde mere end min nuværende Emmaljunga pusletaske, men den er jo selvfølgelig mindre praktisk i forhold til ruminddeling…. Hmmmm – tænke tænke!!
  Kh Rikke

 5. Karina says:

  Den er super fin 🙂

 6. walkinrunout says:

  Jeg har lige kigget på toilettaskerne… men tænker da nu, efter at have læst alle de positive kommentarer, at jeg hellere må få mig et sæt 🙂

 7. Jeg har overvejet et lignende ‘net’ fra Malene Birger, der kan aflaste alle mine kedelige stofposer, når jeg handler ind, skal i svømmehallen eller sådan noget 🙂

 8. Jeg har selv den store taske og er rigtig glad for den :-). Måske toilettasken skulle skrives på ønskelisten?

Comments are closed.