diverse,  Livet er en fest,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

LUX*BEAUTY // D. 17. december // Julekalender //

Er I klar over, hvor svært det er at sidde og lave alle de her gaveindlæg til jer, ha ha? 🙂 Jeg bliver jo drønmisundelig over dem alle sammen!
I dag er ingen undtagelse, for hele 3 søde læsere bliver begavet af den superlækre webshop LUX*BEAUTY! Hos LUX*BEAUTY finder du et bredt sortiment af produkter, hvor ansvarlighed og etik er i orden – også til børn og gravide, hvor neglelaksmærket Snails (som er vandbaseret, nedbrydeligt og uskadeligt) sælges som i den eneste shop i DK! Så mangler du en hurtig julegave, kan jeg anbefale at kigge ind og finde den helt rigtige beautygave.

Der er i alt tre gavepakker på spil med produkter fra Pai, Figs & Rouge og ikke mindst alles negledarling of the year….Ciaté! Samlet værdi er 900 kr. Se detaljer under billedet.

Der er i alt 3 vindere i dag! Jubiii! 🙂

  • En vinder Ciaté Caviar Manicure Head Turner + den smukkeste neglelak ligeledes fra Ciate´med navnet “Unrestricted GLAM”
  • En vinder Pai gavesæt med ansigtsprodukter (Limited Edition Rosehip 3-Step Facial Set, gavesættet indeholder: Rosehip BioRegenerate Face Mask, Muslin Facial Cloth, Rosehip BioRegenerate Oil)
  • En vinder tre balsamprodukter til fx læberne (eller tørre pletter) fra organiske Figs & Rouge: Cherry Blossom, Rambling Rose samt Pomegranate (Uhm!!)


OBS: Du kan IKKE deltage i julekonkurrencen på dette indlæg. Deltag LIGE HER! inden d. 24. december 🙂

Men en kommentar, er virkelig rar
at få i juletiden, her på siden
om pakken, ønsker du pleje, pomade eller er det lakken?
skriv den blot, så har jeg det godt 🙂

OG jeg vil stadig have lov at være så fri at opfordre til, at I giver min FB-side et like! Det er lige her. Af hjertet tak <3

Læs også:  Sommerpostkort

 

23 Comments