Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #34 – 5 current Louis Vuitton cravings


Min ønskeliste, når det kommer til Louis Vuitton er never-ending. A never-ending (love)story, that is 🙂
Jeg har måske lidt med vilje forsøgt at begrænse mine besøg på hjemmesiden og diverse andre LV-nyt-sider af den simple årsag, at jeg jo naturligvis har nogle lidt andre prioriteringer nu, hvor der er kommet en baby til verden. Det betyder dog ikke, at man ikke kan drømme og selv om mine køb måske er færre, så bliver jeg også mere målrettet omkring, hvad jeg gerne vil have…..og i hvilken rækkefølge.
Nå, men jeg har taget mine 5 næste ønsker (udover pungen jeg har vist) ud fra min liste for at vise dem til jer og på trods af, at der er SÅ mange nye ting og lækkerier, så er mine ønsker i virkeligheden meget tro mod mig selv og den jer er. Jeg er sikker på, at I sagtens vil kunne nikke genkendende til, at der står “Malsen” skrevet hen over alle de her items 😀
Den smukke taske (Speedy Bandouliere Empreinte) i farven Aurore er lige til at spise….det er farven der gør det og så er jeg bare vild vild vild med Empreinte. At det så også er en Speedy, omend den mindste udgave…en 25’er, er jo bare et ekstra plus og prikken over i’et er klart, at der er skulderrem.
De nyeste leopardtørklæder i venstre øverste hjørne er begge virkelig lækre. Jeg ved, at jeg lidt “skylder” at vise de seneste, men da de blev udsat for heftig prisstigning lukkede jeg lige lidt ned på dem mentalt, for synes simpelthen de begynder at blive for dyre til, at jeg kan være med. Til gengæld er der så et andet leopardtørklæde i øjeblikket (som er square) – DET er da SÅ cool med flere forskellige farver leomønster….Fik ikke lige set på det den anden dag da jeg var til juleevent hos LV, men det skal jeg have gjort næste gang jeg er der.
Sidst men ikke mindst, så er der et par loafers, som pt agerer pauseskærm på min mac. De er sorte med Sprouse leo-mønster….Den store sløjfe er så for meget, at den er skøn og jeg ville knuuuuseeelske at de boede hos mig. Dem skal jeg også lige se om Kbh. har fået.
Hvis jeg absolut skal vælge kun én favorit af de 5, så er det skoene. Hvad siger I? Er der for meget gang i farverne? 😛

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

38 Comments