Min stil,  Shopping og Inspiration

Graphic Dogtooth McQueen & hat (Outfit)

En af de tendenser, som fortsætter et stykke tid endnu er det sort-hvide grafiske print/strik på alt lige fra bukser til jakker og i forskellige mønstre. Inka-inspirerede mønstre, symmetriske eller bare vilde former. Jeg er lidt på jagt efter en tunika/ kjole, som er lige i øjet og har samlet lidt forskellige modeller sammen, som jeg viser i et andet indlæg. Sort-hvidt mønster/print er nemlig ikke noget jeg har voldsomt meget af …. udover de her dogtooth leggins, som er fra Alexander McQueen og som efterhånden er et par år gamle. De har ligget stille på hylden og skal da klart have en revival nu 🙂 Kombineret med helt sort og en hat, synes jeg de er sjove. Det er i øvrigt mine nye støvler med slangeprint in action (fås her ..nedsat). Har for en gangs skyld glattet hår…..synes det er fint med hat 🙂

IMG_6855

dagens23-002 dagens23-003 IMG_6879

hat: by Malene Birger // leggins: Alexander McQueen // cardigan: Gina Tricot // armbånd: StarRock // halskæde: Pandora // støvler: LBDK

Resten af dagen i dag, skal gå med at rydde op i garderoben….er næsten ved at være der, men skal til at sortere og have solgt ud. Nu går den ikke længere 🙂

Læs også:  August byder på ...

22 Comments

 • Guapizimo

  Så fint med det glatte hår og labre støvler. Sjovt med det dogtooth, kan huske da det for mange år siden var TOTAL hipt og jeg havde både stilletter, clutch og en form for hat med printet, ingen af tingene ligger jeg dog inde med i dag 😉

 • Trine Lykke

  Hvor er det bare et fedt outfit. Er helt vild med de forskellige længder, kontrasterne og den fine fine hat. Jeg er ellers ikke så meget til hatte, men den her klæder dig da fantastisk godt.
  Jeg bliver lige nødt til at spørge hvor din tee er fra?

  Lyder ellers dejligt med garderoberengøring, jeg elsker det simpelthen. Har også en bunke som skal sættes til salg, men bliver ved med at udskyde billedtagningen, orker det ikke 🙂

   • Trine Lykke

    Jeg tror bare jeg efterhånden har oplevet nogle gange at det jeg faktisk skiller mig af med savner jeg ikke. Men havde jeg ikke en skuffe hvor tingene lige kan ligge og vente ville jeg nok også have sværre ved det… Jeg håber du får sorteret godt ud, og så er jeg selvfølgelig spændt på at se hvad du ender med at skille dig af med…
    Jeg kender slet ikke det mærke tunikaen er fra, men den er virkelig fin og meget barselsvenlig. Må vist lige kigge nærmere på den 🙂

 • Lullumut

  Du ser dejlig ud i det her sæt, igen 🙂 Og hvor det klær dig med hatten 🙂
  Jeg har ofte set piger med grafiske print på leggings, og det ser så cool ud, men jeg kan bare ikke se mig selv i dem 🙂 Synes det er totalt grænseoverskridende med leo jeans, men jeg er begyndt at elske dem så meget 🙂
  Vil da lige læse det indlæg, som du linkede til Trine 🙂

 • Heidi

  Fedt outfit, mega fede bukser, og hat. Uhh gad godt kunne gå med hat, men det dutter ikke på hovedet af mig :O/ Ihh så må jeg jo holde øje, hvis du skal sælge ud, kunne jo være..(du ved Ilse bukserne- jeg drømmer du sælger dem :O))

 • Zainab M

  Det her outfit er vanvittigt godt! Du ser simpelthen så godt ud, selvom der “sker” meget, ser det stadig helt classy oc chic ud.

 • Helle Jessen

  Synes du er god til at sammensætte dit outfit, uden du overgør det 😉 Må jeg spørge hvor du sætter dit tøj til salg? Det kunne jo være, der var en ting eller to jeg kunne bruge 😉

%d bloggers like this: