Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Levi's Waste – Less & Curve ID

I torsdags var jeg forbi Levi’s for at se på nyheder og der var, udover en super stemning med live guitarist, lækker fingermad og drikke, masser af fine nyheder. Mange styles kommer jo i foråret, men koncepterne er her allerede. Waste-Less er en ny serie denim fra Levi’s, hvor der simpelthen genbruges plastflasker i stoffet (8 stk = et par jeans). Konceptet er miljøbevidst og samtidig uden en merpris for forbrugeren, hvilket er så fint!
Det andet koncept Curve ID kender I måske, men er kort fortalt en jeans kollektion, hvor man bliver målt for derefter at finde den type jeans (ud af tre mulige), som passer til lige nøjagtig den kropsform, som man nu engang er udstyret med. Tror at rigtig mange af os har prøvet at stå i det der jeans-helvede, hvor alting bare var forkert? Curve ID er i hvert fald med til at man ikke er ligeså lost. Jeg skal have prøvet det snarest, for jeg mangler nye jeans.
Til sidst lige et par SS13 nyheder, som jeg vildt godt ville adoptere: en lidt lang sort denimvest, en hvid skjorte i det blødeste bomuld, lækker hoodie og superfed tee til mænd (vistnok).

Læs også:  Den perfekte gave

4 Comments