Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Hos Hall Designs

I Store Kongensgade ligger en fin butik, som hedder Hall Designs. Jeg var oprindeligt inviteret til åbningsreceptionen, men blev forhindret i at komme, så smuttede forbi den anden dag for at se nærmere på smykkerne og snakke lidt med ejeren, som også er designeren bag smykkerne.
Butikken er så fint indrettet og man er slet ikke i tvivl om, at tanken er, at man skal føle sig hjemme… som om man er gæst i en smuk stue. De lyse møbler, små boligperler og den fine lysekrone danner en perfekt ramme om smykkerne. Specielt armbåndene fangede min interesse – både de enkle og de mere “massive”, hvis man kan sige det sådan. ISÆR det armbånd, som den søde designer også selv bar på armen, rykkede lidt ekstra i min indre bling-dæmon og selv om der er masser af sten på det ene hjerte, så virkede det nedtonet og havde de helt rigtig proportioner. Det var bare møg elegant, var det. Suk…passende næsten at sige “hjerte brist ikke” lige her 😉 Også ringen med de små cirkler, de dråbeformede hængeøreringe, samt ringen med de tre blomster….hej hej hej. Små venner, kom dog nærmere! 😛
Nå, men jeg synes sådan set bare, at I skulle gå ind og kigge selv en dag. Og til dem, som ikke lige kommer forbi, så er der en webshop lige her. Og så får I lige lidt billedespam 😉 (Klik på de enkelte billeder for at se dem større.)

Læs også:  Forårsfodtøj

10 Comments