Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Termo-trenden *Lux – Budget*

Måske har I allerede opdaget, at en af de gadetrends, som er kommet til at fylde temmelig meget, er termojakkerne. Jeg er jo personligt gammel ride-pige, så jeg har rendt rundt i Kansas’ de bedste modeller i mange mange år og tror, at mange ryttere kan nikke genkendende til, at sådan en bandit er et musthave i en rytters garderobe.
Ikke desto mindre, så har termojakkerne altså indtaget modebilledet også. Og det er alt fra de billigste arbejdsjakkemodeller (som fx Kansas) til highstreetmærkerne. Jeg har scoutet løs for at finde det som jeg synes er det bedste mode-bud på sagen og det har faktisk taget mig lidt tid, for jeg synes ikke at alle slipper lige godt fra det…. og dertil kommer, at mange er alt for dyre i forhold til, hvad man får.

Når alt dette så er sagt, så kan Mr. Bailey og Burberry måske bare sidde og tænke: “What’s the fuzz?!”, for de har nemlig lavet kviltede vatterede jakkeri sådan cirka …. altid og fornyer altid modellerne sæson på sæson. Mine to bud er derfor en luksusudgave og en budgetudgave. Budgetudgaven er fra VILA og koster 400 kr. – fås i sort og blå og bevarer lidt feminint i snittet, samtidig med at jakken i sig selv er håndværkeragtig og dermed lidt maskulin. Jakkerne fås i VILA her og i Burberry her.

NÅ! Men det her er jo en trend, som med garanti skiller vandene – lad mig høre, hvad I synes? Ku’ godt, ku’ aldrig, gør allerede? 🙂
Personligt….. Ku’ godt! 🙂 (Men jeg er også bidt af en gal jakke i øjeblikket jo).

Læs også:  Set i bakspejlet

 

 

 

 

22 Comments