Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Pandora AW12 – de smukkeste chandelier øreringe!


Bum, så er de der igen…. Pandora, that is. Fuldstændig fabelagtig efterårsnyhed i snoet oxideret sølv med hindbærrøde rhodolit-sten, som jeg bare vise jer!
Hele serien, som består af chandelier-øreringe, ørestikkere, ring, led til armbånd samt kæde med dråbeformet vedhæng, fangede mit øje, da jeg fornylig modtog en mail, hvor de var featured. Smukke så de ud i mailen, men jeg vil gerne se sådan nogle ting live, så smuttede forbi PRD, som har Pandoras pr, for at glane på dem og samtidig tage lidt billeder til jer. Smukke var de i mailen, men de er altså endnu smukkere i virkeligheden. Fik dog ikke billeder af de små ørestikkere, men de kan ses her. Mine egne to favoritter er chandelier-øreringene og ringen – tænker at de øreringe ville være perfekte til de kommende fester….eller forestil jer lige helt casual jeans, tee og blazer…opsat løst hår og se de øreringe! Jeg ser det for mig! (Er det ikke grund nok til at købe dem?! Haha….priserne er i øvrigt ret fair, synes jeg) 🙂
Hvad synes I?

Se priser med mere på Pandoras hjemmeside. Man kan i øvrigt shoppe online her, hvor man altid sparer mindst 10%. De har også denne kollektion.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

7 Comments