Shopping og Inspiration

Lloyd black short & long

I samarbejde med Lloyd

Jeg har indgået et samarbejde med Lloyd, som går ud på at være med til at sætte fokus på deres dameafdeling. Firmaet, som jo er tysk, er måske mere kendt for herresko af høj kvalitet, men der er sidenhen også kommet en meget fin damekollektion til.
Lloyd damesko kan sådan overall beskrives med tre nøgleord: kvalitet, tidløs og trendy. Sidstnævnte nøgleord forstået på den måde, at Lloyd har taget små detaljer til sig fra tidens trend og på den måde smeltet dem sammen med de to andre nøgleord. På den måde kan fodtøjet bruges længere og over flere sæsoner.
Det er jo oplagt, at starte ud med at kigge lidt på støvlesortimentet. I særdeleshed synes jeg godt om denne lange støvle, som har en lille detalje øverst ved slutningen af skaftet. Den har også en lille smule hæl uden at være for høj og vil derfor være sådan en model, som man kan holde ud at have på i lang tid. Er i øvrigt vild med, at skindet ser sådan lidt patineret ud – gi’r et dæmpet råt look.
Den korte ankelstøvle kombinerer to trends – plateausålen i en lidt quirky variant og den skulpturelle hæl. At den er i ruskind gør den superanvendelig – både til jeans, kjole og nederdel.
Der er mange flere støvler i Lloyd’s webshop, som jeg gerne vil kigge nærmere på – mere om det en anden dag 🙂

 

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

7 Comments