Shopping og Inspiration

I shall find you if it’s destiny…..


Engang for længe siden – nærmere betegnet april måned – skrev jeg om Lotusøreringene fra Izabel Camille. Jeg fik aldrig købt dem, men har stadig haft dem i min “craver”-mappe på computeren (….en ganske fyldt mappe, I might add! haha). Skæbnen ville dog, at min søde mor faldt over dem i guld og kunne huske at jeg ønskede mig dem, så nu er der Lotus-smukkerter i mit smykkeskrin. Jeg er vild med alt ved dem. Formen, stenen, størrelsen osv. Helt perfekte.

Noget helt andet…..så håber jeg at kunne tjekke ind lidt senere med vinderen af LuxBeauty konkurrencen OG sætte en ny i gang (med en skøn skøn præmie, som passer lige ind i den klassiske garderobe….lille hint? Hmm…det er noget blødt, noget dansk, noget rummeligt og….ja, så får I ikke flere ledetråde hihi) 🙂
Der kommer også konkurrence på MiniMalsen senere, så det er jo det rene gave-vanvid! Men det er skønt – elsker at kunne gøre det her og at firmaerne er med på lidt spas, som kommer jer til gode. Uden jer, var der lissom ikke så meget ved at blogge jo, så I fortjener ultraforkælelse!

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

12 Comments