Yesterday's 30.06.2012 Zara Skirt


Der går virkelig langt tid imellem jeg køber noget hos Zara – ikke fordi jeg ikke kan lide tøjet, men tit synes jeg det sidder helt forkert på mig og skoene er små og og og. Men da jeg alligevel skulle hamstre lidt godter til den lille i deres online sale, blev jeg fristet til at forny garderoben med et sort maxi skirt. Var lidt spændt på længden og må da også hive den så langt ned som overhovedet muligt for at få den længde jeg gerne vil have. Kvaliteten er dog rigtig god, så jeg fortryder bestemt ikke købet.
Hoppede i den i går, da jeg skulle på besøg hos en kær ven og selv om vejret var ret så lummert, var den egentlig ok luftig, men bliver det meget varmere, bliver den også for tyk. Den fås her til den nette sum af 159 kr.
Parrede den op med lidt mere rå items for at den ikke blev alt for feminin – kan I lide stylingen?

Husk også konkurrencen hvor du kan vinde gavekort til designersolbriller!

This entry was posted in Dagens / Today's, My looks, New buys and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

26 Responses to Yesterday's 30.06.2012 Zara Skirt

 1. Det ser rigtig godt ud – lige et touch af noget mere råt, der bryder nederdelens feminine vibe. Nederdelen er i øvrigt også fin, måske man skulle kaste sig ud i sin første maxi snart? God Søndag! 🙂

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

 2. Marianne P says:

  Den er rigtig fin…og toppen også:-)

 3. Camilla says:

  Længden ser fin ud, og stylingen er lige i skabet 🙂 Hvor er din leo bluse fra?
  /Camilla

 4. Sabina says:

  Stylingen er da top nice!!! Og jeg eeelsker jo leo, så du er en sikker 10er 🙂 – ud af 10 hvis nogen skulle være i tvivl.

 5. Didda says:

  Om jeg kan lide stylingen..? JA! Det var det første jeg tænkte da jeg så øverste billede inde på Blogloving – netop at du så mega cool ud 🙂

 6. Godt klarede med det rå pift! SYnes det er et super lækkert outfit 😉
  Er selv helt vild med Zara, og præcis som du selv siger er kvaliteten i modsætning til andre steder nemlig i orden!

  /G

 7. Du ser super lækker ud 🙂 Det er også sjældent, at jeg køber ting hos Zara, jeg tør ingengang købe noget fra deres webshop – for jeg er meget utryg ved deres størrelser :/ Og deres butik på Strøget er simpelthen for uoverskuelig til mig, jeg magter den simpelthen ikke 🙁 Dog har jeg været heldig i den i Malmø flere gange.. Men måske lidt voldsomt, at skulle et smut til Malmø bare for Zara 😉

 8. Miriam says:

  Jeg har samme problem med Zara. Synes de er lidt for gode til at lave tøj til modello-kroppe og glemmer os almindelige mennesker… Hvilket er ærgerligt, for deres designs er super fine.

 9. Bolize says:

  Du ser godt ud min pige 😀 ♥ … Er toppen ikke Malene Birger? Ligner nemlig min 😉

 10. J'adore blog says:

  Hvor ser du fin ud !!!

 11. Guapizimo says:

  Cool styling og det kunne godt ligne en nederdel jeg før har kigget på i ders butik, prisen er ret god så jeg er da noget fristet selvom jeg ikke plejer at være god til helt så lange ting.

 12. Heidi says:

  Marlene for dælen, pift pift, du ser sgu hamrende godt ud :O) Lækkert stk kvindemenneske. Fedt outfit, toppen er da så skøn og clutchen. Ejer ikke et stk tøj fra Zara, men de har mange sko jeg gerne ville eje.

 13. walkinrunout says:

  Fedeste, cooleste, lækreste, smækreste billede der … nr. 1. Wauw

 14. Marie-Louise says:

  Jeg er også helt vild med sættet. Ejer endnu ikke en maxi-kjole, (eller nederdel, for den sags skyld). Jeg synes selv at jeg er for lav og lille, men for at være ærlig har jeg ikke engang prøvet nogen endnu.
  Er dine solbriller forresten fra RayBan, oder was? De er ret fede.

Comments are closed.