One to watch! TIFFANY poncho// Munthe Plus Simonsen AW12

Da jeg skrev om Munthe plus Simonsens efterårskollektion, var der ret stor begejstring fra jer – både hvad angik tøjet, men også de lækre accessories – især slangetasken. (Læs/ genlæs indlæggene HER og HER.)
Nu er ventetiden ved at være forbi, for de første efterårsvarer lander meget snart i butikkerne og selv om det virker lidt mærkeligt at kigge på lige nu, når sommeren ovenikøbet er kommet til lille DK, så er det et uomtvisteligt faktum, at regnen og rusken nok skal få fat igen inden vi ser os om.
Jeg er ved at lave min lille ønskeliste til den nye sæson…den skal jeg selvfølgelig nok dele når den er helt færdig, men jeg kan allerede nu godt sige at Tiffany ponchoen her er på og kommer bl.a. til at være til at få fingre i her. Den er SÅ lækker….Go Munthe!! 🙂

This entry was posted in CFW, Clothes, cravings, Fashion news, Favorites, Inspiration, Livet er en fest, My favorites, Runway, Spotted, Trends & Tendenser, upcoming, webshops, wishlist and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to One to watch! TIFFANY poncho// Munthe Plus Simonsen AW12

 1. Den er også lækker! kan rigtig godt lide farven 😉

  /G

 2. Trine Lykke says:

  Er selv i gang med den helt store gennemgang af kollektioner til AW, så synes slet ikke det er underligt. Ponchoen er virkelig fin, men kan stadig bedst lide den på modellen…

  • Malsen says:

   Det er den samme mit billede snyder bare lidt 😉
   Nej det er bare fordi det har været så dårligt vejr og bum så blev det godt og så sidder man og glor på strik og læder 🙂

 3. Sabina says:

  Jeg ELSKER den poncho, og synes generelt godt om poncho’s, meeen ja, er sådan en sag jeg elsker på andre, men selv føler mig lidt fjollet i 😀 Farven er top lækker på modellen!

 4. Camilla says:

  Hvor er den bare helt fantastisk!! Jeg har længe overvejet en poncho, og denne er da det sikre valg 🙂
  /Camilla

 5. Walkinrunout says:

  Rigtig lækker – og så er den stylet helt fantastisk smukt på billedet.
  Jeg har en gammel rød strikket poncho fra Part Two, som jeg hiver frem hvert efterår – noget af det lækreste både at have på, men også som brug til overtøj, tæppe eller hovedpude i bilen 😉

 6. Helle Rick says:

  Der skal vist gang i mine strikpinde inden længe. Den er SÅ fed !!! WOU!!

 7. Guapizimo says:

  Den er virkelig flot, men hvis jeg skal eje den er jeg simpelthen også nødt til at eje en læderjakke og så løber det hurtigt op 😛

Comments are closed.