Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Lynet


Forleden ankom denne lille herlighed til smykkesamlingen – et lille lyn. Købt og betalt i USA (Etsy….hos denne sælger), så desværre røg der en lille regning på i form af told, så alt i alt blev det lidt dyrere end først antaget…rundt regnet 550 kr. tror jeg. Men pyt med det; det ved man jo der er en chance for. Det er så enkelt og smukt.

På et helt andet og meget personligt plan,…..så har jeg desværre ikke længere nogen lille Linselus, som hedder Charlie og som det altid lykkedes at få en hale eller en snude med i outfitbilledet. Han var blevet en meget gammel hund, som blev mere og mere syg med dårligt hjerte og deraf følgehelbredsproblemer, så i lørdags fik han fred. Han er savnet, begrædt og mit hjerte er klemt, men min fornuft fortæller mig, at det var godt for ham. Det er bare så skide svært og hårdt – man mister jo på sin vis et familiemedlem og jeg er en stor dyreven, så jeg knytter mig altid helt skrækkeligt til kæledyr. Jeg ved I er nogle derude, som ved præcis, hvad jeg mener.

Charlie, som jeg i øvrigt skrev en lille historie om her.

Læs også:  Hej marts: Forår, fødselsdag, forvandlinger og fitness

32 Comments

  • Miriam

    Åh, det er jeg ked af at høre, Malsen. Det er så forfærdeligt at miste et pelset familiemedlem. Hvil i fred, Charlie. Hyg dig i hundehimlen.

  • Pixelerede finurligheder...

    Puha, det er jeg virkelig ked af at høre 🙁 Jeg knytter mig også helt vildt til mine dyr, så jeg forstår udemærket, hvor ked du er ligenu. Ih.. Det er bare det værste valg at skulle tage. <3<3<3 og kram herfra

  • It's the Drinks // G

    Hvor er den bare flot! Er helt vild med den… det med tolden kan man desværre ikke altid undgå, men når man så gerne vil have noget, er det jo også ligegyldigt 😉

    /G

  • Pernille - Colourbloggen

    Uh ha, jeg gruer for den dag hvor jeg skal tage den beslutning om min hundepige. Heldigvis er der længe til, for hun er kun 1½ og sund og rask. Føler med dig! Det er bare den hårdeste beslutning og det er så svært at tage afsted med dem den dag.

    • Malsen

      Dejligt at du har sådan en ung hund. Husk at nyde hende – tiden går så stærkt. Har haft Charlie i 11 år – heldigvis kom dyrlægen hjem til os. Ville ikke kunne tage på en klinik og gøre det.

  • Guapizimo

    Endnu engang er jeg ked af at høre det med Charlie, men som du selv skriver har han nok fået fred nu, oven på alt det han har døjet med.

    Vedr. lynet så har jeg selv overvejet at købe sådan en kæde. Lyn minder mig om min farmor, jeg har altid elsket dem, hun var skrækslagen og sådan har vi haft mange sjove sommerhusture med lyn og torden i min barndom 😀

  • Caroline

    Så tråkigt med din hund!
    Djur är så lätta att älska,
    men smärtsamt att mista.
    Kram C

  • Alexia Dahl

    Åh det gør så ondt at miste sit pelsdyr! Det er det svære og lidt uretfærdige valg vi som pelsmødre må tage engang imellem, men man må jo glæde sig over alt den fantastiske glæde man har haft i selskab med sit kæledyr… som du selv siger – er det nærmere et familiemedlem. Men du har gjort det rigtige, og har levet op til dit ansvar hvilket er helt fantastisk flot! Håber du er okay! <3

  • Heidi

    Åhh Malene, det gør mig øndt. Man knytter sig jo til de små pelsputte dyr, så det er helt naturligt. Hvil i fred lille vuf.- du leger måske med vores Sille?

    Fin halskæde, men uanset om man ved det med tolden, så er det ærgeligt.

  • Walkinrunout

    Åhh så sørgeligt – kan klart følge dig – men de skal jo ikke lide… aldrig og man skal også tænke på deres værdighed, når de bliver gamle…. nogle gange er det næsten værre, at ejerne ikke kan få taget beslutningen om aflivelse, men fx. irriteres, når de fx. tisser indenfor eller kræver ekstra pleje.
    Godt i har minderne om en sød og lækker vuf 😉

    • Malsen

      Jeg er helt enig. Værdighed frem for alt og det var desværre ikke helt som det skulle være til sidst så selv om beslutningen er frygtelig at skulle tage så må man tænke på hans ve og vel frem for en selv.

  • Lullumut

    Åh nej, hvor er jeg ked af at høre med Charlie! 🙁 Men jeg er glad for, han har fået fred. Det er det vigtigste <3
    Heldigvis er I jo stadig 3 i jeres lille familie, selvom det aldrig er sjovt. Har selv haft 3 katte i min. 10 år pr. stk (familiemedlemmer).. *Knuuuus*

  • Litzy

    Åh det gør mig ondt at læse Malsen – der findes næsten ik noget værre end at miste sit kæledyr/familie.

    Det er 12 år siden vores hund blev aflivet pga dårligt hjerte og jeg får stadig en klump i halsen når jeg tænker på det. Store tanker og masser af virtuelle kram fra mig til jer.

    • Malsen

      Tak søde.
      Det er frygteligt som man knytter sig men man ved bare at man bærer det ansvar og nogle gange skal den væmmelige beslutning tages.

  • guld.log

    Åhh kære Malsen, det gør mig så ondt at høre. Jeg ved præcis hvordan du har det. Og hvor beskriver du det bare fint og ærligt og usentimentalt. Det er især rigtig, rigtig hårdt, når man som ejer er den, der skal tage beslutningen om at det er tid. Det føles som et overgreb, men samtidig ved man jo heldigvis, at det ER det bedste og på tide. Men ja, man mister i hvert fald et familiemedlem, det har du ret i. Meget ironisk, så mistede vi jo faktisk også vores kære, kære gamle hund, ganske kort tid efter min lille Pave kom til verden. Det var så hårdt, men på en eller anden mærkelig måde, så var det som om, der samtidig blev givet plads til et nyt liv og et nyt kapitel. Den tanke trøster jeg mig stadig ved, når jeg tænker på vores vidunderlige gamle Tess.

    • Malsen

      Tusind tak for dine dejlige ord. Jeg er enig hele vejen igennem…..og du har en pointe ift at gammelt liv forgår og nyt skabes. Det er jo på en og samme tid trist og smukt.