Shopping og Inspiration

Arena Cph. Fasty Bracelets


Et af de danske mærker, som er stærkest repræsenteret i mit smykkeskrin er Arena Cph. Lige fra mærkets gennembrud for efterhånden nogle år siden, har jeg ønsket mig smykker derfra og selv om jeg på et tidspunkt havde en del af de fine runde sorte æsker, så er der med tiden blevet solgt lidt ud. Tilbage er kun yndlingene.
Jeg kigger dog altid efter gode tilbud, så da “Designers and Friends” en dag havde udsalg på Arena, slog jeg til på de her små armbånd. Har haft kigget laaangt efter dem, da de blev lanceret i sin tid, så blev super glad for at se dem til en god pris! Tænker selvfølgelig at blande dem med alt muligt andet, men de er også virkelig søde sammen eller helt alene som en lille detalje.

Jeg sidder her i skrivende stund og ryster som et espeløv. Har haft den grummeste tandpine siden fredag eftermiddag og er vist kun overlevet vha. panodil mm. Er udover det forfærdelig tandlægeskræk. Sådan virkelig. For alvor. Er ikke bange for ret meget andet her i livet (inkl. edderkopper…I husker måske indlægget med den fine langbenene sag, som jeg holdt i hånden…hehe….), men tandlæger. Fy føj da. Tudede bare ved at skulle ringe i morges og få en akuttid…..arhmen altså. Heldigvis er det snart overstået og så kan jeg forhåbentlig tænke to sammenhængende tanker igen. Der er bare ikke noget værre end tandpine.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

20 Comments