Armbånd: Louis Vuitton, sneakers: Lanvin, tørklæde: Alexander McQueen, cardigan: Edie’s eyes

Jeg samler lige op på de to sidste dages Colour Challenge i et og samme indlæg, for lilla dag kom til at smitte af på orange dag helt uden vilje. Genbrugte nemlig skoene fra lilla dag i det orange outfit. Mine Lanvin sneakers har ikke været meget ude at gå sidste år – har været lidt nervøs for dem pga. materialet, men da vejrudsigten lovede relativt tørvejr, besluttede jeg at hoppe i dem. De blev det lilla indslag.
Dagen efter, hvor orange var udfordringen, kom jeg i tanke om, at jeg havde mit McQueen-tørklæde, som jo er lilla og orange. Tilsat brændt orange cardigan og orange armbånd, så gik udfordringen alligevel. Synes faktisk det har været den sværeste dag. Har alt for lidt orange i garderoben 🙂

OG så skal jeg lige ønske tillykke til CaradeGata, som blev udtrukket af lykkens random-gudinde og som dermed har vundet en fiiiin ring fra Stine A. Stort tillykke – du bliver kontaktet af Stine A 🙂
Tusind tak til alle der deltog – det varer ikke længe før der er en ny konkurrence at kæmpe om, så hæng endelig på!

Læs også: