Louis Vuitton,  Shopping og Inspiration

Cherry Blossoms – Naturen og LV

Jeg fascineres hvert evig eneste forår af de smukke kirsebærblomster og så heldig at den vej jeg bor på, har dem stående langs begge sider. De minder mig om sommerens begyndelse. Om at nu er den her virkelig. Billedet i midten tog jeg i går af et af de træer, som står lige uden for min hoveddør.
De smukke blomster blev brugt i 2003 i Louis Vuittons kollektion “Cherry Blossom” – en kollektion, som stadig er populær og som stadig får mange LV-pigehjerter til at banke lidt kraftigere. Måske fordi udtrykket er så uskyldigt, lidt naivt, ungdommeligt og ekstremt girly. Jeg ejede tidligere en del items fra kollektionen, men måtte sande, at jeg desværre nok bevægede mig i den forkerte retning aldersmæssigt til at kunne bære designet ordentligt. Nu har jeg en enkelt taske og paraplyen, som I har set tidligere, tilbage og begge dele forbliver i samlingen. Knuselsker dem begge.
Det øverste billede er et jeg tog for nogle år siden af mine to pochetter, som bor andre steder nu. Det er selvfølgelig groft redigeret i photoshop, men giver et ret fint indtryk af de fine små blomsteransigter.
Er kirsebærblomster ikke bare noget af det fineste?

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

15 Comments