Shopping og Inspiration

My Marni – HM buys


I torsdags var der jo Marni-HM-Mania, da det var der kollektionen blev lanceret – jeg havde dog forudset (man lærer vel af tidligere erfaringer), at kommer man ikke ind på webshoppen i første hug, så skal man vente til morgenen efter – alt andet har jeg i hvert fald ikke tålmodighed til.
Jeg havde tre items i hovedet da jeg fredag meget tidlig morgen susede lige igennem, men det ene lod jeg være. Det var den der farvestrålende halskæde med grønne og røde nuancer. Det har jeg så efterfølgende fortrudt lidt efter at have set den på denne farvestrålende dame, men jeg lever sikkert fint uden den alligevel. Jeg fik dog 2 x tees, som ovenikøbet støtter med 25% til Røde Kors og det var dem jeg gik efter. Super fint og spraglet print. Meget Marni og meget mig. Jeg valgte at købe herremodellerne (helt ens…snittet er lidt forskelligt) for at få lidt ekstra længde og lidt ekstra bredde. Vil gerne have dem på under en blazer og til et par shorts til sommer. Så de skal være lidt løse i det.
Resten af kollektionen er fin, synes jeg, men alt for mønstret, printet og spraglet til mig. Maxikjolen havde jeg dog alligevel et godt øje til, men synes at den er skåret lidt uheldigt der hvor de to slags stof mødes. Nu må vi se…måske den dukker op med besparelse på et tidspunkt og så kan det være jeg slår til.
Fik I købt noget eller er det slet ikke jer?

Læs også:  Set i bakspejlet

30 Comments

  • Lullumut

    Hvor er de pæne. Også dejligt at støtte. Jeg synes ikke lige, der var noget for mig. Måske for anderledes.

  • Karen

    Hej,

    Havde godt spottet det, men stod på en alpetop i torsdags og havde egentlig mere sjov med at suse ned af pisterne 🙂
    Anyway – jeg var lige ind og glo og jeg ku’ godt ha’ set mig selv i den blå frakke, som jeg nok bare ville style/customize, så den blev til en kjole-ting, men der er kun str. 38 tilbage og jeg tror sgutte jeg har været i en 38 siden jeg scorede Gemalen, fnis;-)
    Til gengæld nappede jeg en April Vernis med hjem fra færgen (129,- er også en slags besparelse)… – ahh, bærfarver! 🙂 Har du set de jeansblå? Looooooove it, men April fangede mit øje først.

    God søndag!
    KH

    • Malsen

      Jeg ville SÅ gerne have en af de blå! Men de er så dyre på ebay at jeg har skudt det ud af hovedet igen 🙂
      Fedt med ferie i øvrigt!
      KH

    • Malsen

      Det er da en helt fair sag 🙂
      Dragon var også fin, men der nåede jeg slet ikke at kigge rigtigt, så var den væk 🙂

  • Guapizimo

    Jeg føler ikke rigtigt det er noget for mig, har ærligt talt ikke kigget hele kollektionen igennem, for det jeg nåede at se syntes jeg var en del forskelligt fra min stil. T-shirten med blomster osv. du viser er nu ret sød og vil helt sikkert være fin sammen med en blazer 🙂

    • Malsen

      Det er heller ikke umiddelbart en kollektion jeg vil forbinde med dig….eller jo…der er faktisk en kjole, som jeg tror du ville kunne lide. Blå/orange/bordeaux.

  • Ida

    Det er nogle gode ting du har valgt. Jeg synes også at tshirten med kaninen er rigtig sød og det er et super godt formål med røde kors.
    Jeg har kun kigget på kollektionen på nettet, men har ikke opsøgt den fysisk.

  • guld.log

    ville egentlig gerne have haft et par ting, men eftersom Paven havde sin første fødselsdag og var skide syg (ÆV!!), så havde jeg ikke en chance…..så blev de penge sparet. Er det ikke sådan, man siger? 😉

  • Chau

    Jeg købte også t-shirt med kaninen. Den er squ da sød og der går lidt til et godt formål 🙂
    men der var nu mest smykkerne som fik min største interesse 🙂

    /Chau

  • line

    Tak for linket:-). Du må på jagt på trendsales, hvis du ikke kan få halskæden ud af hovedet. Jeg er i hvert fald super glad for min:-)
    frkforsom.blogspot.com

  • Heidi

    Jeg har slet ikke luret kollektionen, men dine t-shirts ser da fine ud. Jeg må ind og kigge, men skal pt ikke bruge penge på tøj, da jeg er midt i vægttab, så når sommeren kommer skal der justeres lidt i garderoben :O)

  • Walkinrunout

    Jeg synes meget af tøjet er rigtig flot og fik også købt både sandaler, kjole og vest. Det var dog mest, det ensfarvede der tiltalte mig, og så er jeg også al for konservativ til at sættes bare to af de stykker tøj sammen 😉

  • Betina

    Jeg droppede at komme ind og tjekke hjemmesiden, da jeg sad i kø hele tiden og desuden rendte til møder på job. Men må indrømme at da den første begejstring havde lagt sig, var der ikke noget jeg ikke kunne leve uden. Så droppede det helt.
    Har det sådan lidt at lige meget hvordan man vender og drejer det, så er det stadig H&M, og ikke 100% Marni. Også selvom priserne faktisk ikke var helt tossede denne gang.
    //B

    • Malsen

      Du har ret – man kommer tit til at hype nogle af de der samarbejder. Synes og heldigvis ikke det er så slemt som tidligere….husker især Jimmy Choo….hold da jøsses 🙂