Shopping og Inspiration

Printet på nethinden / Baum und Pferdgarten

Vi havde en super dag i går og da jeg langt om længe kunne sætte mig ved computeren (kl. 00.30), var det med en masse nye indtryk fra de 4 fine shows, som vi så i dag. Der er meget jeg gerne vil vise jer. Lækkert hår fra Wella, Munthe tog kegler bl.a. med et forrygende show med en anderledes Munthe-vinkel, Stine Goya havde de sejeste sko med på catwalken, Designers Remix var endnu en gang lækkert og Baum und Pferdgarten havde et af dagens smukkeste items. I mine øjne.
Allerede da vi gik rundt backstage for at kigge på hår og makeup, spottede jeg den mest cool jakke og jeg craver den lige nu og her. Perfekt på så mange måder…og den blev ikke mindre perfekt af at komme på en model, så man rigtig kunne se den i sin helhed. Så med den starter jeg mine iagttagelser i forbindelse med CFW – Autumn/ Winter 2012 (AW12). Drysser indlæggene lidt, så ikke I bliver kvalt i fashion week 😉
Hov….og lad endelig være med at smide jeres bordeaux sager væk….farven var at spotte hos samtlige af de 4 jeg så igen i næste AW kollektion.


Skal se om jeg kan nå at lægge det outfit op, som jeg havde på….involverede bl.a. gul nederdel og en helvedes masse krøller.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

17 Comments