Shopping og Inspiration,  Skønhed

Guide: Sådan får du dine krøller til at holde bedre

(indlægget indeholder affiliate links)

Som jeg varslede, så ville jeg lave et indlæg til jer om , hvordan man kan få varmelavede krøller til at holde rigtig godt og i flere dage. Det virker i mit hår og det er selvfølgelig værd at nævne, at jeg har lidt hold fra naturens side i og med jeg har naturbølger. Dog slet slet ikke så definerede krøller, som dem jeg viste jer her eller som er på det øverste billede.

Før:
Jeg vasker mit hår med shampoo og balsam 2 (nogle gange 3) gange om ugen. Derefter kommer jeg mousse i fra Kevin Murphy, som er med til at give volumen. Håret bliver redt med en bredtandet kam og får lov til at lufttørre, men jeg føner det lidt nede i bunden (ellers tager det 100 år at tørre det). Sådan har udgangspunktet været for mig længe og så går der som sagt 3-4 dage før det får samme tur igen.

Når håret er tørt, reder jeg det igennem med min kam igen. Derefter deler jeg håret på højre og venstre side med klemmer eller elastikker.
Beslut om du skal have midter-, side- eller zig-zagskilning. Lav din skilning. Jeg laver for det meste midterskilning til krøller. Så tager jeg den ene halvdel og deler den fra øret og op til midterskilningen, så jeg har to totter. Hver tot deler jeg så i yderligere to, sådan at hver side af hovedet bliver inddelt i 4 felter. Jeg starter med håret nederst på baghovedet uanset, hvilket varmeredskab jeg skal i gang med at bruge.
Fremgangsmåde under billedet….

Læs også:  September byder på ...


Krøller
– til at lave krøller bruger jeg:

How to:
Sørg for at dit varmeapparat er godt varm. Tag en tot hår, som er på tykkelse med din pegefinger (eller mindre, hvis du vil have virkelig små krøller). Spray Redken-produktet på i ét sprøjt og sno totten om Sylen eller dit krøllejern, startende nede fra håndtaget og op. Pas på du ikke brænder dig. Af skade bliver man klog 😉
Hold i 3-5 sekunder og slip krøllen løs. Lad den være, så den kan køle og gå videre. Bevæg dig hen og op. Lad størrelsen på hårtotten variere lidt, så ikke det bliver puddelagtigt.
Krøl hele håret. Jeg slutter altid med de forreste pandelokker og krøller dem “bagud”, så de kommer væk fra ansigtet.
Lad krøllerne være i 10-15 minutter. Red derefter forsigtigt i dine krøller med en bredtandet kam eller skil dem med fingrene.

Styling:
Løft håret bag på hovedet ved at toupere det let på undersiden. Spray under med hårlak med god styrke. Jeg bruger Sebastian Re-Shaper til dette. Form derefter den frisure du vil have med fingrene og/eller med en kam, brug spænder eller hvad du nu har tænkt dig. Brug evt. lidt olie til at lægge forvirrede hår ned og til at skabe lidt ekstra glans og sundhedslook. Spray med en let spray, som ikke fikserer for meget, men som lader håret være levende samtidig med at der er hold i.
Voila! Jeg er af den stærke overbevisning at tricket er den der Redken spray, som i den grad fikserer krøllerne og får dem til at holde. Krøllerne aftager selvfølgelig lidt i styrke hver dag, men jeg havde altså mine i henholdsvis 4  (brugte Sylen) og 3 dage (brugte Braun krøllejernet). Vildt, synes jeg.

Læs også:  Back in the game

Tip:
Når du sover, så sæt dit lange hår op i en løs knold ovenpå hovedet. På den måde karter du ikke rundt på dit lange hår og slider det unødigt. Nakkehårene filtrer heller ikke så let sådan. Om morgenen tager du knolden ud og reder forsigtigt i håret med kam eller fingre. Brug evt. lidt ny mousse til at løfte bunden, hvis dit hår er tyndt og nemt falder sammen. Alternativt, så spray lidt stærk spray ind i bunden. Form krøllerne påny…brug lidt olie osv.

Spørg endelig, hvis der er noget der er uklart og ellers så håber jeg, at guiden kan bruges 🙂

27 Comments

%d bloggers like this: