Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #5 – The Christmas Event (outfit + spypics)

Denne Louis Lørdag skal selvfølgelig handle om eventet i torsdags. Get ready for billedspam! Desværre mest med iPhone, men sådan er det, når man skal snige sig til at tage lidt pics.
Hvert år inviterer LV til en late-night-opening for kunder og venner af huset, hvor der kan shoppes, kigges og drikkes champagne/spise lækkerier i ro og mag. Det er altid så hyggeligt. Personalet er afslappet og man kan bevæge sig rundt i butikken på en lidt anden måde end normalt. Dette års invitation og julegave var i tråd med temaet i vinduerne – cirkus. Absolut et af mine favorittemaer siden de smukke farvestrålende ornamenter….men det skrev jeg vist også på et andet tidspunkt 😉

Jeg havde travlt og nåede ikke at sætte stativ op, så dele af outfittet blev foreviget i spejlet. Jeg endte i midnatsblå velourkjole med sten på kraven, sort tilbehør, lidt krøller og min glimtende paillettaske.


Vi (min ven Morten, hans kæreste og jeg) ankom som nogle af de første og indtog straks butikkens køligste område (der er vildt varmt i en den anden ende af butikken). Her kunne vi også have masser af ting fremme på samme tid, fordi bordpladsen er god. Jeg havde fået lagt Citadin til side, som jeg skulle se på og jeg er forelsket så det batter. I den mørkeblå model. Helt fantastisk. Jeg er lidt på udkig efter en taske, som er rummelig og som kan bruges på arbejde også. Det kan den og så følger der en lille pung med, som udover at være nuttet, er drønpraktisk. Det er den til højre på billedet nedenunder 🙂

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner


Jeg fik også taget lidt spy-pics af andre herligheder. Herunder er den nyeste herremodel Keepall i grå/kit. Vildt lækker!


En anden kunde, som jeg kender perifert, havde sin røde Alma med. Suk. Hvorfor har jeg ikke sådan en?! Den er jo fabelagtig.


Birthe, som læser med på bloggen, er lidt vild med den nye Perfo-Cruise-linje, som er forpatineret (mørkere i det lyse læder end normalt) og med hot pink for! Tænkte jeg lige ville snappe et billede af den søde clutch til hende. Kan slet ikke stå for det lille spejl der følger med. Værs’go, Birthe! 🙂


Jeg så også en ret særlig taske – nemlig Manhattan i Damier! Den laves kun i monogram normalt, men denne er en “Made to order” hvilket vil sige, at den er blevet bestilt i et andet materiale end det oprindelige. Det har man kunnet ind til nu med en helt del forskellige modeller, men desværre har LV nu lukket for denne mulighed og butikkerne verden over sælger så ud af det som allerede har været på lager. Der er kun denne ene i Kbh. og når den er solgt, så er den altså væk for good!


Jeg genforelskede mig også i det røde leopardtørklæde og overvejer stærkt om jeg skal have det.


Jeg har sukket over de små verniskufferter lige siden de kom frem og det er altså ikke pænt at Mr. Louis at sætte dem frem på display lige når man kommer ind ad døren! Så kan man stå der og blive helt drømmende om små vacations med fiks lille rød lak-kuffert, nedrullede vinduer, solbriller og vandudsigt, mens man kører langs en eller anden riviera! Tarveligt.dk.

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn


Min egen medbragte taske vakte stor begejstring – ikke kun bl.a. personalet og fotografen, som nok tog 10 billeder af den (jeg fik lov at være med på et enkelt…haha….), men også blandt de andre gæster. Flere var henne og røre den og en ville endda købe den på stedet. Listen to me…..NOT for sale! 😛


Sidst men ikke mindst, så prøvede jeg seje solbriller med spejlrefleks. Yiiiir! De er så cool inkl. panderynker…..haha….Og et lille billede af de blå armbånd som jeg også havde på.


Vejs ende. Det var en super hyggelig aften som altid og nu glæder jeg mig bare til næste år 🙂

32 Comments

  • Sascha

    Hvor er det skønt at du kan ‘tage os med’ til et ellers lukket arrangement.
    Hvad var julegaven? Jeg kan ikke rigtigt se det ud fra dit billede.

    Er det røde leo en ny farve som er kommet som du ikke har vist os?

    • Malsen

      Det er jeg da kun glad for at jeg kan 🙂
      Jeg kan godt se at det er lidt svært at se nu du siger det…det er chokolade fra Paris.

      Jeps – den røde/sorte model er ny….der er også en helt mørkeblå/sort. Jeg kan lige lave et indlæg med dem i løbet af ugen.

  • Cecilie

    Elsker simpelthen dine LV-indlæg, og hvor fint et arrangement! Kan du tilfældigvis huske, hvad Manhattan’en stod i? 😀

    • Malsen

      Tusind tak! <3 Det er jeg rigtig glad for at du kan 🙂
      Jeg mener (uden at være 100%) at den kostede 12.600,- Av.

  • Bolize

    Vernis kufferten er da bare alt for nice 🙂 … suk
    Som altid suverænt gode indlæg fra/om Louis … ♥

  • BB

    Uha, så lækkert det hele….
    Den lille perforerede…..vidunderlig….den var der vel osse som skuldertaske ? – havde jo bare drømt om en sort skuldertaske, må vist ringe og høre om den findes somewhere.
    Tusind tak fordi vi måtte være med.
    BB

    • Malsen

      Velbekomme 🙂
      Jo….Saumur var der også med det grønne for….pæn. pæn. pæn.
      Jeg ved godt det er en sort skuldertaske du er ude efter…..tænker lidt at du måske skulle kigge i retning af Empreinte-taskerne.

    • Malsen

      Den røde alma er totalt smækker! Jeg har bare aldrig lært at bruge vernis…..vi er ikke et match, men hver gang jeg ser den røde alma er jeg ved at dåne! 😀

    • Malsen

      Citadin GM koster 11.600, så den river lidt i budgettet….for ikke at sige annullerer budgettet totalt! 😀
      Mange tak – det er sødt sagt 🙂

  • Guapizimo

    Sikke en masse godter, sådan en rød verniskuffert ville jeg bestemt heller ikke have noget imod at have med på rejser, hvor er den bare laber!!!

  • Anne

    Eeeeeeeelsker dine louis lørdage skønne Malsen.
    Og kan godt forstå du er vild med Citadin tasken, det er jeg virkelig også.

    • Malsen

      Årh, hvor er du sød, Anne! Det er jeg bare så glad for! Var ret spændt på, hvordan Louis Lørdag ville blive modtaget, men det er jo overvældende så fint I har taget imod de indlæg 🙂

  • Lullumut

    Åh, du må have været i himlen 🙂 Ret vildt at blive inviteret med til sådan et event 🙂 Jeg kan rigtig godt li’ den første taske, du flasher <3 Og hvor ser du pæn ud med krøllerne 🙂

    • Malsen

      Hvert besøg i Louis er en tur i himlen for mig 🙂
      Tusind tak – jeg er også lidt vild med den taske.

  • Sarah B

    Wow, so much eye candy! Don’t you just love pomme vernis? Everything looks so good in pomme. How paranoid would you be with vernis luggage? You’d never want it to leave your side.
    I’m not surprised that people loved your bag, it’s gorgeous!

  • Tina

    Det ser ud til, at have været et lækkert event 🙂 Den Citadin i mørkeblå er simpelthen for skøn, den MÅ du da eje! Haha. Den ser bare ud til at være helt vildt tyk og lækker at mærke på?

    Rødt vernis er alt for pænt at kigge på og så skal jeg altså have sådan et tørklæde en dag, når min elevløn rækker lidt længere end til husholdningsbudgettet 😉

    • Malsen

      OK! Jeg siger til min mand at du sagde at det var i orden! 😛
      Den er meget tyk i læderet og helt vildt lækker blød alligevel. Mums…..jeg siger dig!

  • Anita Misztalska

    Din pailet taske, citadin taske, den røde vernis kufferten mmmmmmmmmmmmmmmmmmm det vil jeg bare hapse hvis jeg kom til det sikke nogle lækre sager!!!