Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #2 – Accessorizing your bag

Photobucket

Her i Danmark har vi tilsyneladende ikke rigtig taget det der med at pynte sin taske til os. Jo, pelshaler ser vi da, men ikke meget andet end det. Om det skyldes den meget minimalistiske og til tider lidt kolde rå skandinaviske stil eller noget helt anden, skal jeg ikke kloge-Åge mig på, men i mine øjne kan pynt være med til at skabe et helt nyt look til tasken og ejer man nu én eller måske to luksustasker, så kan det måske være rart at få maksimalt brug af dens/deres muligheder. Så det skal Louis Lørdag handle om i dag. Hvordan man kan pynte sin taske. Ideerne kan jo kopieres og behøver overhovedet ikke kun at være gældende for luksustasker.
Alle billeder i dette indlæg er mine egne – det er tasker og pynt, som jeg enten har ejet eller stadig ejer. Nogle af billederne er sgu helt vemodige, fordi tasken er solgt og det der lille jeg-savner-dig stik prikker til mig haha…..jaja, jeg ved det godt; det er bare en taske. Men når nu man ikke er millionær og samtidig gerne vil se nye LV ting i sin garderobe, så må man indimellem sælge for at kunne købe nyt.

En af de måder man kan spice sin taske op på, er med en nøglering eller en mini-pung med kæde. LV laver begge dele og selv om nøgleringene er lidt pebrede i forhold til taskernes priser, så kan man virkelig få god brug ud af det, hvis man tænker sig godt om og vælger en der er i tråd med nogle yndlingsgarderobeitems. Og så skal man i øvrigt lige huske at det er håndværk og altså ikke et eller andet maskinelt produceret halløj. Jo mindre et item er, jo mere detalje- og præcisionsarbejde er der i det.
Jeg har fx været utrolig glad for den fine kuglenøglering på det øverste billede, som blot tilfører lidt liv til tasken samtidig med at den er simpel, rå og i samme farve, som den hightec’ede Paris Cube Speedy, som den sidder på her. Skifter man den ud med en rød hjerteminipung, så får den et helt anden og meget mere feminint udtryk. Tilsat rød alpehue og røde wedges, får looket parisiske referencer modsat når tasken har kuglekeyhangeren på. Her bruger jeg sorte jeans, rå støvler og fx min læderjakke eller hættetrøje fra Rick Owens.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

Watercolor Monogram. En sommertaske og meget svær at style, opdagede jeg. Det er da også grunden til at den blev solgt. Jeg nåede dog at prøve muligheder med accessories af på den og en af mulighederne for at gøre den endnu mere sommerlig var at binde en fin blød sløjfe på med en bandeau tørklæde, som er en af LV’s billigste accessories. Jeg har i den nederste collage lavet lidt ideer med priser på fra de aktuelle kollektioner.
Med sløjfen fik den et mere helstøbt udtryk, syntes jeg og med en sød ensfarvet sommermaxikjole og en let denimjakke kunne det se helt ferieagtigt ud. Sydlandene, Asien og i USA, hvor der er varmt, bruges denne variation rigtig meget.

På billedet ovenover er endnu en solgt taske…..jeg kunne bare slet ikke stå for farven i sin tid. Framboise hedder den. Jeg nåede dog at bruge den til en sommerbarnedåb sådan her. Havde en lang lysegul kjole på og en lyserød bolero. Det var helt sorbetagtigt og det lille multicolortørklæde gjorde hele forskellen. Måske svært at forestille sig, men desværre var det før bloggens tid, så har ikke noget outfitbillede at vise jer; jeg tog den dog med i indlægget for at vise, at det ikke kun er de større tasker, som kan pyntes.

Den klassiske ikoniske Noé model. Mulepose kalder nogen den, men det er faktisk oprindeligt en champagneflaskeholder…..til picnic’en. Træksnoren foroven kan med nemhed skiftes ud med et bandeau og voila: en helt ny udgave. Jeg er vild med army og rødt sammen, så derfor knaldede jeg et styk camouflagetørklæde i. Man kunne selvfølgelig sagtens have valgt et mere diskret. Den røde Noé er heller ikke i samlingen mere, men skulle jeg fortryde, er den heldigvis rimelig billig at købe secondhand, da farven er meget gammel og udgået forlængst. Man finder de pæneste eksemplarer fra asiatiske sælgere på ebay; dog bruger de en bestemt form for mølkugler, som altså godt kan få taskerne til at lugte lidt hengemt. Meeeeen, der er ikke det en god frostnat ikke kan klare. Ud med den et tørt sted og så er det væk efter lidt tid.

Croissant, som jeg snakkede om den anden dag, bruger jeg på to måde. Enten almindeligt uden noget – den har et ret cool spænde på remmen, som er detalje nok i sig selv nogle gange, men hvis jeg har lyst til at gøre den lidt boho, så får den et tørklæde på. Enten som en sløjfe eller bare med en enkelt knude, så det flagrer lidt løst.

Læs også:  Forårsfodtøj

LV har også kæder, som man kan sætte i sit bælte, buksestropper eller bruge på tasker. Denne udgave hedder Monogram Pastilles og har faktisk været i sortimentet i en del år. I forskellige farver. Den kan findes på Trendsales indimellem, hvor man kan spare lidt, men jeg ville til enhver tid købe sådan en fra ny. Metal og farver kan slides ret nemt, hvis ikke man behandler det ordentligt og ja…sådan nogle ting her, vil jeg helst selv slide. Som sagt, så har jeg ikke tasken mere, men kæden bor her endnu.

Sidst, men ikke mindst, en meget anderledes måde at bruge sin nøglering på. Som et slags forlængende vedhæng, så tasken får en helt ny form. I kender tasken, hvis I har læst med et stykke tid og ved at det er den seneste nyanskaffelse. Monogram Empreinte. Jeg havde den på sådan her til event hos LV for noget tid siden og den blev både fotograferet og alt muligt, fordi folk var overraskede over, hvilket helt nyt og ekstremt eksklusivt udtryk den fik med disco key fob. Forestil jer, når man holder en clutch … så ligger nøgleringen ligesom ned af håndryggen. Kombineret med slangeprintskjole fra Malene Birger, så det ret cool ud, hvis jeg selv skal sige det  🙂

Collagen nedenfor viser nogle af de ting, som burde være tilgængelige lige nu. Leotørklædet er nok det bedste køb, forstået på den måde, at det vil man kunne få virkelig meget brug ud af. Et bandeau kan bruges på et utal af måder, men mere om det på en anden lørdag 🙂
Håber at indlægget kunne bruges…det har været lidt omfattende at lave og jeg lover ikke at alle Louis Lørdag-indlæggene bliver så store; men når tiden er der, er det jo sjovt 🙂 God lørdag! Lidt senere kan I kigge forbi og se lækre rå smykker og høre om en lille nyerhvervelse.

35 Comments

  • Heidi

    Nøj, bliver jo helt misundelig og tænker det må have krævet en del opsparing for at erhverve dig alle de tasker, tørklæder m.m. Mums den er lækker din clutch og din speedy er også fantastisk.. ;O)

    • Malsen

      Tak 🙂
      Som jeg skriver, så er meget af det jo solgt og der er en del udskiftning i mine ting netop fordi jeg ikke er millionær 🙂 Men Speedy og Clutch er her stadig og de skal ingen vegne 🙂

    • Malsen

      Mange tak 🙂 Er glad for at du kan bruge det. Det gør slet ikke noget at bruge tid på det….jeg kan jo godt lide det – ellers gjorde jeg det ikke 🙂

  • Guapizimo

    Super godt indlæg, jeg synes det er spændende at se mere til dine nuværende og tidligere LV items og også interessant at læse om noget som taskepynt, Jeg bruger det ikke så meget som jeg gerne ville, faktisk glemmer jeg lidt at være opmærksom på ting til at pynte tasken, men jeg har da min BMB skildpadde og en Ladurée nøglering som begge pynter fint 🙂

    • Malsen

      Tusind mange tak 🙂 Jeg er rigtig glad for at I alle tager SÅ godt imod de her indlæg…..elsker at lave dem 🙂
      Din smukke Ladurée nøglering ville jo virkelig pynte smukt op på en enkel sort taske.

  • Lullumut

    Rigtig dejligt indlæg 🙂 Jeg tænker slet ikke på pynt på mine tasker. Men de er næsten alle sorte, så det kunne være en ret fed detalje 🙂 Jeg er ikke så vild med tørklæderne, men kuglerne, især den første, er ret flotte 🙂

    • Malsen

      Ja..netop de sorte tasker kan få helt nye og anderledes udtryk med simpel pynt – man behøver jo slet ikke bruge de allerstørste ting man kan finde…et lille mobilcharm er også en mulighed at vikle om hanken i siden…..småt, diskret og anderledes 🙂

  • line

    Louis Lørdag er for sejt, og selvom jeg slet ikke er til Louis, så elsker jeg alligevel dit indlæg. Og fed ide med at style taskerne så de får et nyt look:-)
    frkforsom

  • Sascha

    Fedt fedt indlæg! Det har virkelig givet mig inspiration.
    Jeg tror jeg er for nærig til at betale en halv Speedy for en nøglering – men et bandeau kunne jeg godt bruge penge på.

    Og for min skyld behøver du bestemt ikke love, at de andre indlæg ikke bliver så lange. Jeg satte stor pris på at du gad tage dig den tid og jeg nød det i fulde drag.

    • Malsen

      Tusind tak! Det er jeg virkelig glad for 🙂
      Ja….bandeau er nemlig overkommelig i prisen og derfor noget man måske nemmere kan retfærdiggøre….jeg laver et særskilt bandeau-indlæg på et tidspunkt, for der er SÅ mange måder man kan bruge dem på. Det er helt vildt.

  • Sara fra TS

    Ihh et fedt indlæg.. 😀
    Jeg har ikke selv noget taskepynt fra LV, men har lidt fra Mulberry og Coach.. Får dem bare aldrig flyttet rundt, så de hænger som fast pynt på de pågældende tasker. 😉

    • Malsen

      Jamen, jeg kan sagtens forstå, hvad du mener……man skal jo heller ikke ligne et juletræ, men det kan faktisk være meget cool at tage nogle af smykkerne af og så give dem til tasken i stedet 🙂

    • Malsen

      Synes du?! Jamen, det er sikkert bare mig der er mærkelig…..jeg havde svært ved at style den, men nu har jeg den i den brune udgave og det går noget lettere 🙂

  • Anne

    Elsker dine Louis lørdage indlæg – glæder mig allerede til næste lørdag. 🙂

    Alle de fine ting du har og har haft, det er vist godt at jeg ikke bor tæt på Kbh., for så ville jeg vist blive fristet ALT for tit.

    Ha’ en god søndag.

    • Malsen

      Ej, hvor er det fedt at du har det sådan 🙂 Det er jeg super glad for!
      Hihi -ja….jeg er også glad for at jeg trods alt ikke kommer alt for tit derind OG at webshoppen ikke sender til DK! Gudskelov! 😀

  • miss m

    Super fint indlæg(igen) 🙂
    Personligt bruger jeg ikke taskepynt, hvorfor ved jeg ikke.
    Men de nøgleringe kunne peppe min Speedy op, god ide:-)

    • Malsen

      Mange tak, miss m 🙂 Tror bare ikke det er noget vi sådan er “vant til”. I mange andre lande er det nærmest et must at accessorize tasken 🙂

  • Bolize

    Super flot indlæg 🙂 Den sorte vil altid være min favorit … mums … minder mig forøvrigt lidt om, da jeg troppede op i LV med min epitaske og med en temmelig spektakulær Gucci hund hængende på den som pynt :-)))
    Kan du huske, at der blev gjort stoooooooore øjne … haha … men hvorfor ikke kombinere to lækre mærker …

    • Malsen

      Den sorte er også virkelig lækker….klart en yndling! 🙂
      Hihi, ja, det kan jeg godt huske….men det var sikkert bare fordi den var – well, lidt stor, den hund? 😀