diverse,  Livet er en fest,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Femina Livsstilsmesse i Forum 2011


Fredagen blev brugt på Femina Livsstilsmesse i Forum. Jeg var lidt spændt på, hvad messen ville have at tilbyde og om der ville være nogle gode messetilbud.
Heldigvis, blev mine forventninger indfriet på både den ene og den anden måde – standende var sat op, så der var god luft imellem dem og alle var så glade og søde og rare.
På eventsiden, var vi så heldige at nå Agnes Cupcakes (haps!) som viste, hvordan man froster kager og Dennis Knudsens stylingshow, som er ret underholdende.


Jeg benyttede mig at to messetilbud – lidt hårgodter fra Dennis Knudsen og lidt økologisk luksuschokoladetrøffel med lakrids og karamelsmag. Kunne have fortabt mig meget mere, men beherskede mig virkelig.
Udover alle de gode events og virkelig mange skønne beautystande, så var der også smykker fra Jwlscph og Stars by P. Tøj og sko fra mange forskellige forretninger, men en virkelig lækker stand fra Benedikte Utzon, som bl.a. havde de lækreste tasker nedsat.
Og så selvfølgelig ingen messe uden et hav af konkurrencen – jeg satser på at vinde en luksusherregårdsferie for 4 veninder inkl. bil. Ja tak 🙂 Nu venter jeg bare på de skriver..haha 🙂
Jeg har i øvrigt lagt flere billeder ind på min facebookside.

Messen har åbent hele weekenden og med det vejr vi har, er det da oplagt at bruge et par timer i Forum. Se mere om events her.

Læs også:  Årets julebord

12 Comments