Shopping og Inspiration,  Skønhed

Fall Lips 2011


Over de sidste par sæsoner, har det været oplagt at få prøvet de farvede læber af – især de røde! Jeg synes, at det er så lækkert, når andre bruger farve på læberne, men jeg føler mig selv meget utilpas med kraftig farverig makeup. Jeg bruger indimellem farvede læber, hvis jeg skal noget lidt mere festligt, men jeg er vist bare mest en gloss girl (elsker Chanels glosser).
Men heldigvis kommer jeg stadig til at nyde synes af smukke ansigter med farvede læber – i hvert fald, hvis man ser på Miu Miu og Yves Saint Laurents makeup billeder fra AW11. Fælles for dem begge er, at der er arbejdet med en slags tofarve-effekt; det synes jeg ser vildt cool ud! Især med den røde, hvor der umiddelbart er brugt en pinkish farve bagerst på læberne, som så er blendet.
Heldigvis, viste mange modehuse også helt neutrale makeup’er – deriblandt Lanvin, men også Chloe, Chanel og Burberry Prorsum.

Er I stadig game på de farvede læber eller var det sådan lidt “been there, done that” for jer?

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

7 Comments

  • Guapizimo

    Jeg er jo næsten lige begyndt med de farvede læber fordi jeg har været lidt usikker på at bruge det, så jeg vil fortsætte med det endnu, men andre dage kunne jeg også finde på at vælge nude læber – det kommer helt an på outfittet 🙂

  • Debbie

    Jeg synes at de kraftige lilla læbestifts farver er så smukke.
    I starten synes jeg at de var lidt over the top, men nu efter jeg har vænnet mig til det, er jeg bare helt hooked.
    Skal helt sikkert ud og have fundet mig en læbestift i en mørkelilla nuance.
    Med hensyn til røde læber, så er det jo bare altid classy og yndigt 🙂

  • Betina, Styled Our Way

    Jeg er som dig ikke super tilpas med alt for kraftigt farvet makeup – lige udover de røde læber, som jeg er meget glad for. Jeg synes dog mange af de mørkerøde nuancer er pæne, jeg kan bare ikke se det for mig – på mig.

  • EvaK

    Jeg elsker læbestift og særligt dem med knald på. Hvis det er til hverdagsbrug, så nøjes jeg med mascara, blush og læbestift – så bliver det ikke for meget 🙂 Synes klart du skal kaste dig ud i det, for det gør vinteren lidt sjovere 😉