Shopping og Inspiration

Accessories Nialaya, Christina Bizzarro & TW Steel // ThinkPR

Har nu fået ordnet mine billeder lidt fra i torsdags og har lyst til at starte med at skrive lidt om nogle fantastiske accessories hos ThinkPR. De har bl.a. Nialaya, TW Steel og Christina Bizzarro i stald i den lidt dyrere afdeling.
Hollywoodbaserede (med danske Jannik Olander som founder) Nialaya kender I sikkert, men hvis ikke, så er det primært armbånd, som firmaet er blevet kendt på – de kan bryste sig af at en masse kendisser har taget dem til sig som it!-smykker. Det er jeg nu personligt rimelig immun over for, men jeg er bestemt ikke immun over for godt håndværk, smukke sten og muligheden for at finde lige præcis dét armbånd, som matcher ens stil og kerne bedst. ThinkPR har en masse modeller at savle over, men mine favoritter er de tre jeg holder og yndlingen blandt dem er det gråsorte “crystal black”, som ligger alene på et af billederne. For pokker da! 🙂
TW Steel er et urfirma, som laver lækre store statementure med lækre subtle detaljer. Igen, er det det sorte der er min favorit – simpelthen så smukt. Jeg har i øvrigt ingen viden om mærket udover, at jeg godt kender det sådan perifert. Men prismæssigt, er det i hvert fald et mærke man godt kan kigge efter uden at falde helt bagover.


Man siger “save the best for last” og det gør jeg også. Jeg slutter af med at sige et par ord om Christina Bizzarro. Tidligere har hun arbejdet indenfor teaterverdenen og det præger hendes fantastiske smykker og accessories. På det tableau, som udstillede hendes produkter, var der en helt klar reference til verdenen bag scenen i form af pudderdåser, spejle, børster mm. Materialer og farver er dæmpede; sort, hvid, nude, beige blonder, perler, kæder og oxideret og almindeligt sølv. Feminint og alligevel avantgarde. Skøn blanding. Ringene og et armbånd med en stor sølvsløjfe på, som jeg desværre ikke fik et godt billede af, var mine favoritter og jeg skal have tilføjet noget Christina Bizzarro til mine accessories. Lige nu tror jeg mest på ringen med sløjfen – den er jo 400% mig! Priserne er såmænd ikke meget “værre” end nogle af de andre meget populære smykkemærker i tiden og jeg mener at huske at sløjferingen kostede 800 kr. Og så skal jeg nok holde mund….næsten! 😀

Læs også:  Den perfekte gave

ThinkPR har også tøj, men det vil jeg lige vise favoritter fra i et andet indlæg – synes ikke det passede stilmæssigt til disse, så det håber jeg, at I synes er fjong 😉 Men hvad siger I – kan I lide smykkerne?

15 Comments