Jeg er, som mange andre, rigtig vild med at Line & Jo har åbnet webshop, selv om jeg har på fornemmelsen, at det er en frygtelig farlig ting. Men der stadig ingen tvivl om, at nogle at smykkerne skal finde vej hjem til på et tidspunkt (læser du med, søde kærestemand?!) 🙂
Der er mange af deres designs, som falder ind i min smykkesmag, men jeg er i særdeleshed skudt i den her serie med blomsterformen. Jeg vil ha’ det hele! ……men med lidt mådehold, kan jeg godt nøjes med de ting på collagen. Hvis du vil fristes lidt eller bare er nysgerrig, så er den nyåbnede shop lige her. 🙂


Senere i dag, skal jeg et smut til København – jeg bliver nødt til at gramse på den der Designers Remix frakke, (forhåbentlig så jeg kan konkludere at den er for kold og dermed slå den ud af hovedet). Bagefter, skal jeg mødes med nogle søde bloggerpiger til kaffe og skvadder. Hav en skøn weekend 🙂

Læs også: