Line & Jo – Ku’ godt!!

Jeg er, som mange andre, rigtig vild med at Line & Jo har åbnet webshop, selv om jeg har på fornemmelsen, at det er en frygtelig farlig ting. Men der stadig ingen tvivl om, at nogle at smykkerne skal finde vej hjem til på et tidspunkt (læser du med, søde kærestemand?!) 🙂
Der er mange af deres designs, som falder ind i min smykkesmag, men jeg er i særdeleshed skudt i den her serie med blomsterformen. Jeg vil ha’ det hele! ……men med lidt mådehold, kan jeg godt nøjes med de ting på collagen. Hvis du vil fristes lidt eller bare er nysgerrig, så er den nyåbnede shop lige her. 🙂


Senere i dag, skal jeg et smut til København – jeg bliver nødt til at gramse på den der Designers Remix frakke, (forhåbentlig så jeg kan konkludere at den er for kold og dermed slå den ud af hovedet). Bagefter, skal jeg mødes med nogle søde bloggerpiger til kaffe og skvadder. Hav en skøn weekend 🙂

This entry was posted in cravings, webshops, wishlist and tagged , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Line & Jo – Ku’ godt!!

 1. J'adore blog says:

  Ja de har alt for mange lækre sager jeg også gerne vil have fingerne i 🙂

 2. Guapizimo says:

  De er da også virkeligt fine de blomster, jeg tør simpelthen ikke åbne webshoppen – jeg MÅ IKKE blive fristet 😀

 3. bolize says:

  Det er så fine ting de laver og mit motto har altid været:
  “Lad dig KUN friste af fristelser” … så jeg smutter da lige en tur ind forbi :-))
  God tur udi det Københavnske ♥

 4. Katja says:

  er også vild med den serie, men når man kun går med guld, så er det helt udenfor min rækkevidde 🙂
  -Katja

 5. bolize says:

  Katja: Der ER også guld på hjemmesiden :-))
  jeg er nemlig også guldpige …

 6. Ku’ godt! Der er et par af ringene, som jeg er helt vild med 😀 Men skal vist lige styre mit forbrug, hehe

 7. Lullumut says:

  Jeg har godt udset mig lidt ting.. Men jeg skal spare, så de må komme på ønskelisten til jul 😉

Comments are closed.