Livet er en fest,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

CFW: Haaning and Htoon …. video-potpourri

Da vi var på Københavns Rådhus og se Haaning and Htoons show, var vi også backstage med Wella for at lure, hvad der skete i timen op til showet – jeg har sammensat mine billeder til en lille video. Håret er så cool – igen, masser af gelé! Jeg skal altså prøve noget lignende – har også en guide til det, som jeg vil lægge i et indlæg en dag. Så kan I jo også prøve 😉
Selve kollektionen havde masser af armyreferencer….ikke dårligt. Vil glæde mig til at se, hvad priserne kommer til at lægge på, for der er flere sager, som jeg er lidt varm på og af de tre shows vi så på rådhuset, ramte dette bedst ind i min egen stil. Klart et mærke jeg vil holde øje med.

Håber at I kan lide videoen (liiiidt brat slutning, men hvad…det går vel)! Enjoy 🙂

4 Comments

%d bloggers like this: