Min stil,  Shopping og Inspiration

CFW dag 2 (Outfit)

I torsdags havde vi lidt tid mellem to shows til at hygge lidt og vi smuttede en tur i Tivoli for at nyde en lækker kaffe og en kage 🙂 På trods af lidt småregn, var stemningen som altid skøn derinde og jeg var så heldig at have en yderst kompetent fotograf ved min side jo, så fik taget nogle gode billeder, synes jeg selv. Det er lækkert, når det er en som ved, hvordan billederne skal bruges, som tager dem – ikke at jeg på nogen måde er utilfreds over de billeder, som min søde kærestemand tager, men der er bare forskel.
Jeg havde by Malene Birger kjole på og leggings fra Day – det var lidt mere overskyet, så turde ikke satse på helt bare ben. Det kunne jeg nu nok godt have gjort, for det var faktisk rimelig varmt alligevel.


I går var jeg til det smukkeste bryllup og var i gang fra kl. 9 om morgenen med at sætte brudens hår og lægge hendes makeup – jeg skal lige spørge hende om hun er ok med, at jeg viser hendes frisure her på bloggen, for ville jo egentlig godt vise jer, hvor fin hun blev.

Hav en skøn skøn søndag! Jeg har lidt meget om ørerne i øjeblikket, så er lidt bagud med at svare på alle jeres skønne kommentarer – skal nok svare så hurtigt som muligt 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

33 Comments